La mainada assisteix en massa a la primera Quina Infantil de Roses

Quina de Nadal a Roses
Quina de Nadal a l'envelat de la plaça Frederic Rahola de Roses / Arxiu

L’A.E. Roses va organitzar, ahir dissabte, una Quina Infantil que va ser tot un èxit d’assistència

Quina Infantil de Roses
L’envelat de la plaça Frederic Rahola ple en la 1ª Quina Infantil de Roses

L’Agrupació Esportiva Roses és un club de futbol que treballa cada dia amb els més petits de casa per tal de formar-los, a través de l’esport, com a persones, primer, i com esportistes després.

Una tasca que desenvolupen, a l’igual que moltes altres entitats esportives, durant tot l’any i que enguany la Junta directiva del club ha volgut “muntar-les una festa a través d’una Quina Infantil perquè els nens i nenes de Roses també tinguin l’oportunitat d’emportar-se regals cap a casa”, va assenyalar el president de l’A.E. Roses, Sergi López.
Uns regals, evidentment, destinats a la mainada, com jocs per la videoconsola, pel·lícules infantils i joguines de tota mena, entre d’altres obsequis.

La resposta per part dels més petits per assistir a aquesta Quina Infantil,  va ser molt bona, de tal manera que es van vendre gairebé 300 tiquets. Hi havia de totes les edats des de 1 any fins a ‘infants’ de 40, 50, 60 o més anys. I tots s’ho van passar d’allò més bé, sense poder esbrinar que els que més gaudir van ser els nens i nens de 10 anys o els ‘petits’ de 40.
Els únics adults que hi havia a l’envelat de la plaça Frederic Rahola van poder passar gràcies a que anaven acompanyats dels menors.

L’èxit de convocatòria assolit en aquesta primer Quina Infantil de Roses ha fet que els  els responsables del club confirmessin la decisió d’organitzar per l’any vinent una altra quina de Nadal dirigida a la mainada.