Fira de la Rosa de Roses

La mainada de 0 a 100 anys fan del Carnaval de Roses una festa genial

Carnaval de Roses 2016
Dos joves participants de la desfilada infantil del Carnaval de Roses 2015

La desfilada infantil va esdevenir en una gran festa, una festa genial de disfresses de la Vila de Roses

Carnaval de Roses 2015
Dos joves participants de la desfilada infantila del Carnaval de Roses 2015

Aquest serà el tercer any, bé millor, serà el tercer carnaval, en que l’Ajuntament de Roses va impulsar la iniciativa amb el recolzament de totes les colles de no servir alcohol durant la desfilada infantil. Una proposta que va donar com a resultat que la passada de disfresses dedicada als més petits de la casa es tornés a recuperar, és a dir, que els protagonistes de dissabte del Carnaval de Roses fos la mainada.

La mainada, sí, aquella franja d’edat que va des dels 0 fins als 100 anys. Sí, perquè al menys durant la festa de Carnestoltes de la Vila de Roses, la mainada està compresa entre aquestes dues xifres d’anys.

Així, petits petits, petits mitjans i petits grans es van dedicar a lluir les seves disfresses, a ensenyar al públic que abarrotava l’Avinguda de Rhode la coreografia que havien assajat, molts durant setmanes, altres durant hores, i alguns pocs durant els minuts previs a la desfilada.

Un cop acabada la rua infantil, els més petits van poder seguir la festa a la discomòbil que l’Ajuntament de Roses va organitzar per ells a l’envelat de la plaça Frederic Rahola. Els més grans va poder escollir a la nit entre ballar al Pavelló Municipal d’Esports o seguir les notes musicals del concert que va oferir Hotel Cochambre, també a l’envelat.

I si algú no va poder assistir, ahir a la tarda, a la rua del Carnaval de Roses, no passa res perquè aquest matí els més de 4.000 participants de la festa tornen a desfilar. I si el temps ho permet serà una rua que té tots els indicis de ser com la infantil. Genial. Genial en quant a festa, alegria, rialles i felicitat. I tot barrejat amb bon rotllo. Molt bon rotllo.

Aquí us deixem amb unes imatges dels protagonistes de la desfilada infantil del Carnaval de Roses:

[fsg_gallery id=”177″]