La mainada ja gaudeix de les activitats del Parc Infantil de Roses

Roses va inaugurar ahir, 22 de desembre el PIN, Parc Infantil de Nadal a la Sala Polivalent del Pavelló Municipal d’Esports

Parc Infantil de Nadal de Roses
El Parc Infantil de Nadal de Roses ofereix una quinzena d’activitats per a la mainada

Inflables de tota mena per a la mainada de fins a 3 anys i per a nens i nenes a partir de 5 anys, toro mecànic, supermercat, cuina per elaborar plats i servir-los a taula, manualitats per fomentar l’empatia, rocòdrom, pinta cares i un llit elàstic són algunes de la quinzena de jocs i activitats que es van inaugurar ahir a la Sala Polivalent del Pavelló Municipal d’Esports i que formen part del Parc Infantil de Nadal, PIN, de Roses.

Un Parc Infantil de Nadal que un any més porta a terme l’empresa  Oktitans i que destaca per la seva seguretat, ja que “disposem de més monitors que activitats per tenir cura de la mainada i també cal assenyalar que els inflables només tenen una entrada, son totalment tancats per evitar que un nen pugui caure a fora”, va afirmar  Oriol Coll, el coordinador d’aquest Parc Infantil de Nadal de Roses.

Aquest PIN està dirigit per a nens i nenes nascuts entre els anys 2006 i 2015, i les activitats estan dividides en dues franges d’edats, de 0 a 5, i de 5 a 12 anys.

L’horari d’obertura és de 16 a 19 hores a un preu popular, 3,5€ (que es paga a l’entrada) tot i que la mainada fins a 3 anys no paguen. Un preu popular d’aquest Parc Infantil de Nadal que esdevé “una alternativa per als pares i mares que treballen del Casal de Nadal, ja que es desenvolupa totes les tardes dels dies laborables d’aquestes festes”, ha assenyalat el regidor el primer tinent d’alcalde, Juan M. Fernández.

Dies de celebració del Parc Infantil de Nadal de Roses

Després de la seva inauguració ahir, 22 de desembre, els dies de celebració del PIN són els següents i sempre amb el mateix horari, de 16 a 19 hores:

  • 24 de desembre
  • 27 de desembre
  • 28 de desembre
  • 29 de desembre
  • 31 de desembre
  • 02 de gener
  • 03 de gener
  • 04 de gener