Inici Roses La Marató de Roses, un éxit que es vol millorar

La Marató de Roses, un éxit que es vol millorar

Foto de família dels assitents a la "Postmarató"

Les entitats participants a La Marató de Roses celebren una reunió amb el departament de Festes de l’Ajuntament per fer balanç de les activitats desenvolupades durant  la jornada solidària per tal de millorar de cares a l’any vinent

Foto de família dels assitents a la “Postmarató”

Les associacions i entitats de Roses que van participar, diumenge passat, a La Marató de TV3 a la Rambla Riera Ginjolers es van reunir, ahir a la sala dels Miralls del TMR, per celebrar la “postmarató”, és a dir, fer balanç de com havia anat la jornada, quins aspectes van anar bé, quins s’havien de millorar i què fer per millorar-los.

La conclusió és que va ser un éxit. Totes les associacions i entitats presents, FADIR, el Club Atletisme Roses, AROFES, Motor Club Tocats pels Clàssics, Ociart, Embranzida Jove, Creu Roja, Optimist, Associació Cultural Wendy’s i la Confraria de Pescadors, amb l’Ajuntament de Roses, van considerar com un éxit el desenvolupament del gruix de les activitats organitzades, “perquè es va assolir l’objectiu marcat per aquesta jornada, que era recaptar diners per lluitar contra el càncer. Tot i això, han sortit uns petits serrells que s’han de millorar per l’any vinent”, va remarcar  el regidor de Festes, Juan M. Fernández, Ferdy, present a la reunió en representació del consistori.

Uns matissos com, per exemple, que es compleixi els horaris marcats per les diferents actuacions musicals, ja que Ociart va començar la seva batucada a les dues del migdia, quan tothom ja hi era, prácticament, a la plaça Frederic Rahola per gaudir de la Fideuà popular.

En definitiva, complir els horaris marcats amb anterioritat en les diferents reunions. Un compliment, van considerar els presents, que beneficiarà tant a les entitats participants a La Marató com als vilatans que passin per la Riera Ginjolers.

Per això, es va parlar sobre la creació de la figura d’un coordinador que sigui el que marqui la pauta horaria en quant al muntatge i desenvolupament de totes les parades, actuacions i activitats a realitzar durant el transcurs de la jornada de La Marató.

També es va dir que els inflables no estiguin tant al mig de la Rambla, sinó “un xic més arraconats”, ja que al ser tant grans les entitats que es troben al seu costat passen un a mica desapercebudes.

El promotor de totes les activitats de La Marató a Roses juntament amb la Confraria de Pescadors, Alfons Gómez, portaveu de la Wendy’s, va remarcar que en quant als diners recaptats “es va aconseguir gairebé el doble que l’any passat. Es va fer un total de 6.096 €, per la qual cosa podem estar molt contents”.

I unes paraules subratllades pel regidor de Festes a l’assenyalar “que si els gairebé 1.000 municipis que hi ha Catalunya, sense comptar les grans capitals Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida, haguèssin recaptat el mateix que Roses sumarien 6 milions. Una dada que reflecteix la solidaritat del poble rosinc”.

Un altre punt que es va posar sobre la taula va ser el de que hagi una millor comunicació alhora de convocar les reunions de preparació de La Marató per a que puguin ser presents totes les entitats i associacions que després hi participen durant la jornada solidària.

La Marató de Roses, va ser un éxit que es vol millorar. Un éxit que ha contagiat altres associacions que ja han dit, segons Gómez, de participar l’any vinent.

I la “Postmarató”, també va ser un éxit. En aquest cas de comparenyisme. Tot i que algunes entitats van sortir un xic perjudicades respecte a altres, res que més per questió d’organització, no va haver cap critica ni retret. Tot el contrari, “tots estem per la mateixa causa solidària”, es va dir durant la reunió, i ningú ha de ser protagonista per sobre dels altres.

Exit mobile version