La marca Protec Europe fitxa a Joan Jorquera per ser la seva imatge

Protec Europe

Joan Jorquera posa amb tot el material de Protec Europe, marca de la qual serà la seva imatge

Joan Jorquera serà la imatge de la marca als campionats de taekwondo a partir d’ara

Protec Europe
Joan Jorquera posa amb tot el material de Protec Europe, marca de la qual serà la seva imatge

La meteòrica carrera esportiva de Joan Jorquera Cala i el seu fulgurant debut en categoria Junior no ha passat desapercebut per una de les més grans empreses de material esportiu pel Taekwondo, fa dues setmanes el Director General de PROTEC EUROPE, Jon García, es posar en contacte amb el TKD Joan’s per arribar a un acord de patrocini, ja que, segons explica García, “volem que sigui la imatge de la nostra marca, ja que és un jove de gran talent per al nostre esport del taekwondo i té una gran il·lusió i potencial per assolir les seves metes¨.
Un fitxatge amb PROTEC EUROPE que es va formalitzar “després de les primeres converses amb Jon García no vam dubtar a acceptar fitxar pel seu equip i signar el contracte que ens uneix a ells¨, ha manifestat el mànager i pare del jove talent de Roses, Juan Jorquera, significant que “és un orgull formar part de ‘PROTEC EUROPE’, ja que ser la imatge d’una marca tan reconeguda i prestigiosa és un salt important en la carrera esportiva d’en Joan” .

Aquest marca compte a les seves files amb atletes del més alt nivell com el Subcampió Olímpic Nicolas García, el Campió de la Copa del Món i multi medallista internacional Jose Luis Méndez o Javier Marrón, suplent Olímpic a Londres i Bronze en el Campionat del Món, per la qual cosa el Coach als campionats de Joan Jorquera, Marcos Miranda, ha destacat, a part de ser una gran notícia per a la carrera esportiva de Joan Jorquera Cala, que “és fantàstic tenir el suport d’una empresa reconeguda com ¨PROTEC EUROPE¨ , ja que rebrà tot el material esportiu de la més alta gamma que precisi al llarg de la temporada”.

Contracte signat a Sabadell

El contracte de Joan Jorquera amb PROTEC EUROPE es va formalitzar a Sabadell, on es va desplaçar juntament amb l’equip tècnic del TKD Joan’s per assitir a la inauguració de la nova tenda de la marca. Una signatura portada a terme pel seu pare i ell mateix i per la que el jove taekwondista es va mostrar “molt feliç, el material és increïble, els Doboks (Quimonos) de competició són tan lleugers que ni els notes. Estic desitjant estrenar-los sobre el tapís de competició”.

Per la seva banda, la mare del jove campió, Lidia Cala, que també es va desplaçar fins la població barcelonina, es va mostrar “molt orgullosa, que una marca reconeguda com PROTEC EUROPE s’hagi fixat en Joan amb només 14 anys es per estar orgullosa, recalcant que “ara cal seguir treballant perquè tenim per davant una duríssima temporada amb molts reptes importants per assolir”.

Joan Jorquera estrenarà la imatge de PROTEC EUROPE en el proper Campionat d’Espanya de Clubs que se celebrarà entre els dies 5 i 8 de desembre a Pontevedra.