La marca Tasta l’Empordà repeteix l’èxit de l’any passat amb tasts solidaris

Tasta l'Empordà

'Tasta l'Empordà' al càmping Salatà

Es van vendre prop de 150 tiquets solidaris i els ingressos es donaran íntegrament a l’associació rosinca Tramuntanets

Tasta l'Empordà
‘Tasta l’Empordà’ al càmping Salatà

El Grup Terraza va repetir ahir la Fira Tasta l’Empordà, una marca creada l’any passat amb l’objectiu “que els estiuejants, els nostres clients participin del territori, per això vam crear la marca, perquè la gent vingui a visitar-nos tingui un dia per fer una degustació dels productes de casa nostra”, va afirmar Miquel Gotanegra, gerent del Grup Terraza.

Aquesta activitat gastronòmica, que es va portar a terme al Càmping Salatà de Roses, de les 7 de la tarda a les 12 de al nit va comptar amb la presència de turistes residents al càmping, però també públic resident de la zona de Santa Margarida, on està ubicada la instal·lació estiuenca.

L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, també va voler participar en el Tasta l’Empordà fent acte de presència, assenyalant “que aquesta fira és una molt bona iniciativa ja que els estiuejants que estan a Santa Margarida com els clients del càmpingpoden degustar els productes de l’Empordà sense moure’s de casa”.

Durant la Fira Tasta l’Empordà es van vendre prop de 150 tiquets solidaris, que al preu de 5 euros els assistents van poder fer degustacions de diferents productes com fruita, patés, alliolis elaborats a mà, làctics, embotits, pa, melmelades i vins entre d’altres productes.

Aquesta iniciativa gastronòmica, a banda de donar a conèixer als visitants de Roses els productes de casa nostra, també té una finalitat solidària, “sí, això forma part de la responsabilitat social corporativa del Grup Terraza, per això l’any passat vam destinar una part dels beneficis a la plataforma #FocEmpordà, i enguany ho fem per associació benèfica Tramuntanets”, va remarcar Miquel Gotanegra.

Per aquest motiu, com a novetat d’aquesta segona edició de Tasta l’Empordà es va poder degustar una arrossada, cuinada pel xef de l’Hotel Terraza, Toni Gotanegra, al preu de 5 euros, en favor de l’esmentada entitat Tramuntanets.

 

Els productors que van participar al tast solidari:

  • Artesall: Allioli i altres productes artesans
  • Can Berta: Pa
  • Collverd: Productes de l’Ànec
  • Graner: Embotits
  • Mas Marcè: Làctics
  • Espelt: Vins
  • Mas d’en Coll: Vins
  • Oliveda: Vins
  • Terra Remota: Vins
  • Va de Mel: Vins
  • Mas Marcè: Làctics
  • Conserves Bahia
  • Pastisseria Berta
  • Anna Velasco: Art i bijuteria