La Marxa nocturna en BTT de ‘La Ratpenat’ canvia enguany el Cap de Creus per la Plana de l’Empordà

La Ratpenat

El 20 de juny se celebrarà una altra edició de ‘La Ratpenat’, marxa nocturna en BTT de Roses amb un recorregut apte per a tothom

La RatpenatEls amants de la bicicleta de muntanya tornaran a gaudir del paisatge de la comarca de l’Alt Empordà… De nit, ja que el Club Ciclista Roses i Easybikes organitzen per al proper 20 de juny la Marxa Nocturna de BTT ‘La Ratpenat’.

Una marxa que enguany destaca pel seu canvi de recorregut. En totes les edicions anteriors els participants s’endinsaven pel ben mig del Parc Natural del Cap de Creus, quan es sortia de matinada per veure la sortida del sol, fins l’any passat, que es va canviar d’horari per veure la seva posta i gaudir després d’un sopar a Roses.

I com dèiem els organitzadors han decidit enguany canviar el Parc Natural per la Plana de l’Empordà, “sí, amb un recorregut de 32 quilòmetres totalment planer amb l’objectiu que hi participi tothom, ja que no és necessari estar en un bon estat de forma física per participar-hi”.

Així, el recorregut s’iniciarà des de la Porta de Mar de la Ciutadella de Roses per dirigir-se els participants cap a Castelló d’Empúries passant per camps de conreu i camins entre boscos de riera.

Als voltants de Castelló d’Empúries es farà un avituallament empordanès consistent en garnatxa i brunyols, aigua i fruita.

Recuperades les forces, el pilot de ciclistes es dirigirà cap a la zona dels Aiguamolls de l’Empordà per arribar al pont de fusta que travessa el riu Muga. I d’aquí s’anirà fins a la seva desembocadura a Empuriabrava, la qual es travessarà per enllaçar amb el camí de tornada a Roses.

A l’arribada hi haurà un obsequi per tots els participants i un sopar al qual també podran assistir els acompanyants dels ciclistes que ho desitgin.

Serà obligatori disposar de llum blanca al davant i vermella al darrera, així com recomanable portar armilla reflectant.

Organitza: CLUB CICLISTA ROSES i EASYBIKES

Data: 20.06.2014

Lloc de sortida i arribada: Ciutadella de Roses

Inscripcions:

Preu inscripcions: 17 € (anticipada) / 22 € (el mateix dia)

Preu assegurança: 3 €

Per formalitzar la inscripció es pot fer des d’AQUÍ