La millor empresa de desinfecció del coronavirus és a Roses

CATSEIES UNITED és l’única empresa amb seu a Roses que ofereix, a més de tractaments de xoc, instal·lació d’equips generadors d’ozó per a tots mena de comerços, locals i oficines, per desinfectar ambient de qualsevol virus i bacteris, així com de neteja per a la prevenció d’infeccions víriques

CATSEIES UNITED, empresa que de manera solidària ha desinfectat amb un tractament de xoc amb ozó a les dependències de l’administració pública així com en centres sanitaris privats, ofereix els seus serveis al món empresarial, associatiu i domèstic de la Vila.

Les propietats de l’ozó fan d’ell un gas amb una gran poder oxidatiu, la qual cosa el converteix en un agent amb una enorme capacitat per a l’eliminació de microbis i microorganismes patògens com a virus, bacteris, espores, fongs i combatre el desgraciadament de moda avui dia, el coronavirus Covid-19.

Les seves propietats desinfectants i desodoritzants han fet possible que s’hagin desenvolupat múltiples aplicacions per a l’ozó, tant en l’àmbit domèstic com en l’empresarial i industrial.

A nivell domèstic, l’ozó s’ha demostrat altament recomanable per a la desinfecció de tancs d’emmagatzematge d’aigua o pous, la neteja domèstica, la rentada de la roba i dels aliments, la neteja personal i de mascotes, la desodoració d’ambients a la casa i en vehicles, rulots, caravanes o embarcacions, l’eliminació del corc en mobles o en elements constructius de fusta com ara bigues, per exemple.

Tot i això, només té un inconvenient: que no hi ha gaire empreses que es dediquin a fer un tractament de xoc (per eliminar els virus) o neteja d’ambient (prevenció d’infeccions).
Però, ara a Roses, hi  ha CATSEIES UNITED, una empresa que, després que de manera solidària ha desinfectat, amb un tractament de xoc amb ozó, les dependències dels cossos de seguretat de la Policia Local i Mossos d’Esquadra de Roses, ofereix els seus serveis al món empresarial, associatiu i domèstic de la Vila.

CATSEIES UNITED, empresa que treballa amb màquines homologades i testades per la Unió Europea, va haver de fer un tractament de xoc amb ozó a dependències de cossos de seguretat i centres privats, en aquest cas de Sanitat, en estar demostrat i comprovat que l’ozó ha demostrat ser molt eficaç en la teràpia i prevenció d’un important nombre de malalties, la qual cosa ha donat lloc a l’anomenada ozonoteràpia.
L’ús de l’ozó com a agent terapèutic s’estén a afeccions relacionades amb el sistema circulatori, digestiu, nerviós i respiratori, com és el cas del coronavirus.

A més, l’ozó s’ha mostrat efectiu a l’hora de disminuir els símptomes de al·lèrgies i asma a l’ésser un agent que permet eliminar àcars, floridura i uns altres al·lèrgens d’aquelles zones on habiten aquests organismes.

El tractament amb ozó és, actualment, imprescindible per a la desinfecció d’ambients, ja que l’ozonització de l’aire redueix de manera notable els contagis que es produeixen per via aèria. A més de la prevenció de contagis l’ozó també pot jugar un paper important en la neteja de les habitacions.

Informació
Per informar-se o sol·licitar un pressupost per fer un tractament de xoc o una neteja amb ozó només cal trucar al telèfon mòbil 647 367 873 (Josep Lluís).