La Mostra d’artistes locals amateurs de Roses podria tenir continuïtat el primer dissabte de cada mes

I Mostra d’artistes locals amateurs de Roses

Dissabte dia 5 d'octubre es va celebrar la I Mostra d'Artistes locals amateurs de Roses

Bona resposta de públic a la I Mostra d’artistes locals amateurs de Roses

I Mostra d’artistes locals amateurs de Roses  El projecte Pla de Barris té dues vessants pressupostàries per millorar l’entorn de Roses. La primera dirigida a la reurbanització de l’espai, i la segona, la seva dinamització.

En aquest sentit, i amb la col·laboració de l’Àrea de Promoció Econòmica del consistori rosinc es va impulsar la primera Mostra d’Artistes locals amateurs de la Vila.

Segons l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, que ha visitat la Mostra acompanyada d’alguns regidors, donat la bona afluència de gent i la demanda d’artistes locals per difondre el seu art, “seria bo crear un pla d’actuació per poder fer el primer dissabte de cada mes aquesta mostra”.

En aquesta primera mostra han participat 9 artistes, tots ells pintors que han exposat les seves obres. Els mateixos veuen molt bé aquesta iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Roses des del projecte Pla de Barris, “molt bona idea, tot el que sigui ensenyar la cultura del poble està molt bé. Aquí a Roses hi ha molta gent que pinta i la gent ni la coneix.D’aquesta manera podem anar sortint. Avui hi hagut un petita representació d’artistes, però hi ha molta més gent”, ha afirmat Quim Gratacós.

Una altra de les artistes locals, Gloria García ha assenyalat que “em fa molta il·lusió, perquè sinó no tenim al·licient per pintar, així tens la gent sap que pintes, que a Roses hi ha escoles d’art, i és molt interessant pel poble i per nosaltres”.

En terme semblants s’ha expressat Elvira Moyano al dir que “em sembla magnífic, perquè així tenim l’oportunitat d’ensenyar les obres que fem. Si no és així tot queda emmagatzemat i ningú pot veure’l. D’aquesta manera donem a conèixer el nostre art al poble i als visitants”.

Aquesta I Mostra d’Artistes locals Amaateurs de Roses, que ha viscut una bona afluència de públic, ha permès dinamitzar l’espai de la plaça de l’Església i el seu voltant, alhora que difondre l’art que atresoren els rosincs participants en aquesta ocasió.