La Mula, de Clint Eastwood, al Cinema a la Fresca de Roses aquest dijous

Cinema a la Fresca de Roses
Clint Eastwood dirigieix i protagonitza el film La Mula

La Mula es basa en la història real de Leo Sharp, un veterà de la II Guerra Mundial convertit en traficant de drogues

Aquest dijous, 16 de juliol, festivitat de la Verge del Carme, s’inaugura el cicle de Cinema a la Fresca de la Ciutadella de Roses, que per primer any serà gratuït, amb la projecció de la pel·lícula La Mula.
Aquest film va ser dirigit i protagonitzat per Clint Eastwood l’any 2018, el film es basa en la història real de Leo Sharp, un veterà de la II Guerra Mundial que, als seus vuitanta anys, decideix ser traficant de drogues del càrtel de Sinaloa.

Earl Stone (interpretat pel propi Eastwood) és un avi horticultor de prop de 90 anys que s’enfronta tot sol a l’execució hipotecària del seu negoci. És llavors quan li ofereixen una feina on, aparentment, només ha de conduir. Sense saber-ho, el què realment està fent es transportar cocaïna per a un càrtel mexicà. Tot es complica quan l’agent de la DEA, Colin Bates (Bradley Cooper), comença a investigar aquesta misteriosa mula que transporta drogues per al càrtel de Sinaloa.

Dins del cicle 2020, seguiran a La Mula les pel·lícules Dolor y Gloria, Rocketman i El vicio del poder, els dies 23 i 30 de juliol i 6 d’agost respectivament. Totes les sessions tenen lloc a les 22 h al recinte monumental de la  Ciutadella i enguany seran gratuïtes, però per poder assistir cal fer reserva prèvia a www.rosescultura.cat o a la Ciutadella.

El programa de cinema a l’aire lliure s’ofereix des de fa una dècada a la Ciutadella de Roses. L’assistència d’espectadors ha anat creixent estiu rere estiu, assolint en les darreres edicions un fidel públic local, així com espectadors vinguts d’arreu de la comarca atrets per l’oportunitat de gaudir del cinema des d’un espai cultural singular.