Nadal a Roses

La música continuarà, mai millor dit, marcant el pas de la colla Punt Cat al Carnaval de Roses

Carnaval de Roses
Cinc components de la colla Punt Cat amb la seva carrossa

La colla Punt Cat del Carnaval de Roses abandona el grup ABBA, però no la música, ja que es disfressaran de Carlinhos Brown

Carnaval de Roses
Cinc components de la colla Punt Cat amb la seva carrossa

La crisi es fa notar, i sinó que li preguntin als components de la colla Punt Cat. I la música serà la que els permeti sortir al Carnaval de Roses d’enguany. Si l’any passat anaven d’ABBA, el grup suec guanyador d’Eurovisió, aquest any aniran de Carlinhos Brown “per aprofitar la decoració de la carrossa de l’any passat, la qual representarà un autocar amb ambient musical”, ha explicat Josep Esteve, vicepresident de la colla.

No posen barraca per la festa major “perquè no volem treballar, és massa feina i la gent no té ganes, començant per mi”, ha dit l’Esteve. Llavors, com gairebé tothom la colla es financia mitjançant la quota “que entre la carrossa, el menjar, el beure, la música i la disfressa són uns 100 euros. I la mainada no paga res”.

Carnaval de Roses
No és Carlinhos Brown… Però ho serà

El vicepresident de la colla Punt Cat es mostra content pel número de sortida que els ha tocar per la passada, el 18, però no considera el sorteig el millor sistema, ja que “haurien de tenir prioritat les colles de casa i després les de fora. Així es fa a tots els pobles, com a Platja d’Aro,  per exemple, perquè la gent no ve  a donar cap benefici. Jo el veig així”.
En canvi, la iniciativa de no servir alcohol durant la passada de dissabte la puntua amb un “10, i la campanya que es va fer a l’envelat contra l’alcohol i les drogues, un 20”.

Al voltant de mig centenar de Carlinhos Brown de la colla Punt Cat, ompliran la rua del Carnaval de Roses de música brasilera.