Fira de la Rosa de Roses

La música de ‘Fugados d’Alcatraz’ posa fi a 6 dies intensos de la Festa Major de Roses

Festa Major de Roses 2018
‘Fugados d’Alcatraz’ van tancar 6 dies de Festa Major de Roses

Del 10 al 15 d’agost Roses ha celebrat la seva Festa Major plena de música, esport, cultura i tradicions

Festa Major de Roses 2018
‘Fugados d’Alcatraz’ van tancar 6 dies de Festa Major de Roses

Sis dies de concerts, d’esports, de cultura, patrimoni, lúdics i festius és el que s’ha viscut des del passat divendres, 10 agost, fins ahir dimecres, dia 15, durant la Festa Major de Roses.

Sis dies de Festa Major dels quals el regidor de Festes, Francesc Giner, ha destacat “la gran afluència de públic que ha assistit a la majoria dels actes programats, i la gran participació en les proves de natació i en activitats com el tobogan inflable aquàtic”, destacant un punt neuràlgic de la festa, com són les Barraques, “on a les terrasses hi havia molta gent, pràcticament plenes tots els dies”.

Recordem que pel que fa als concerts el primer dia hi van tocar tres grups, Julay’s i Zoo a Barraques i Orquestra Montgrins a la plaça Frederic Rahola. El dissabte va ser el torn de Parrak i Seguridad Social, i diumenge va ser el del Tribut a Picasso, on la gent de Roses va recordar vells temps en una pista de ball.
Dilluns van actuar A Kontra Pelo i Autoput, i l’últim dia de concerts de Barraques el van tancar Bananna Beach i Muchachito.

Una de les activitat amb més acceptació per part de tothom va ser la del tobogan inflable aquàtic, mentre que la Travessia Local de Natació va superar els registres de participació dels darrers anys.

En definitiva, “ha estat una Festa Major que ha anat molt bé”, ha assenyalat Giner, i que ahir va posar punt i final la música de Fugados d’Alcatraz, en un concert que van celebrar a l’Avinguda de Rhode.