La música electrònica envairà durant 12 hores la Ciutadella de Roses

Mediterranea Electronic Festival

El recinte emmurallat acollirà per quart any consecutiu el Mediterranea Electronic Festival

Mediterranea Electronic FestivalDes de les 4 d’aquesta tarda de dissabte, 18 d’agost, i fins les 4 del matí de demà diumenge, és a dir, durant 12 hores ininterrompudes, serà la música electrònica la protagonista a Roses en el marc del Mediterranea Electronic Festival.

Un macro esdeveniment dirigit als amants d’aquest gènere de música que per quart consecutiu acollirà la Ciutadella de Roses.

El Mediterranea Electronic Festival estarà dividit 3 escenaris de primer nivell i més de 35 artistes, amb els millors DJ’s nacionals i internacionals de cada gènere.

El primer dels escenaris és el Mediterranea Stage, que acollirà el millor del so mainstream amb Luka Caro, Marsal Ventura  Blanca Ross, 3 dels artistes més en forma de l’escena electrònica EDM de Catalunya.
Els sons hardcore i hardtek es sentiran en el segons dels escenaris, el Blau vs MadHouse Stage, per on passaran grans referents com és el cas de la italiana DJ Anime, una de les grans sensacions del hardcore a nivell mundial, el francès Floxytek amb el millor del hardtek, així com el belga Sandy Warez i l’espanyol Richie Gee, oferint una actuació en versus de gran nivell dins del gènere hardcore.

I per últim, però no per això menys important, hi haurà l’escenari Remember Stage,, on hi actuaran, entre d’altres, Pastis, Skudero, Xavi Metralla, DJ Buenri, DJ Sonic i DJ Sisu.

3 escenaris, 35 artistes i 12 hores de música electrònica ‘non stop’ es diu a Roses Mediterranea Electronic Festival.

ESCENARIS MEDITERRANEA ELECTRONIC FESTIVAL

MEDITERRANEA STAGE BLAU vs. MADHOUSE STAGE REMEMBER STAGE
Mandragora Dj AniMe Pastis
Kidd Keo billx DJ BUENRI (OFICIAL)
Luka Caro floxytek Ricardo F
HIDDN Ranji Dany BPM
Marsal Ventura Darktek Skudero
Blanca Ross Bit Reactors Metralla
Sergi Domene THE PUNISHER Sonic
Ruben Rider Sandy Warez vs. Richie Gee Dj Sisu
Mon DJ TOTHEM Al-Fredo
Cosmik Gorka Javi Tracker
Eric Belucca vs. Peter Brass The Big Trick Abel Almena
Sofe JORDI MB