La música ja forma part de la formació que ofereix Palau-saverdera després d’inaugurar la seva Aula de Música

Aula de Música de Palau-saverdera

L'alcalde de Palau-saverdera, Narcís Deusedas i els músics de l'Associació Vibrasons van inaugurar dissabte l’Aula de Música de del municipi

A l’Aula de Música, inagururada dissabte, s’impartiran classes de veu, piano, guitarra, baix, bateria, percussió, gralla i trompeta

Aula de Música de Palau-saverdera
L’alcalde de Palau-saverdera, Narcís Deusedas, i els músics de l’Associació Vibrasons van inaugurar dissabte l’Aula de Música del municipi

L’Associació Vibrasons de Palau-saverdera, amb presència de l’alcalde, Narcís Deusedas, van inaugurar dissabte passat l’Aula de Música de Palau. Un espai situat a l’edifici de l’antic Ajuntament, on a partir d’ara s’oferiran properament classes de veu, piano, guitarra, baix, bateria, percussió, gralla i trompeta.

Ara hi ha jornades de portes obertes que els membres de l’associació aprofitaran per donar informació a les persones interessades. Les classes estan previstes que s’iniciïn el proper 12 de gener.

Aula de Música de Palau-saverdera

L’AULA DE MÚSICA. Situada a l’edifici de l’antic Ajuntament de Palau- saverdera, espai cedit pel propi Ajuntament, per l’ensenyament i gaudiment de la música.

ELS PROFESSORS. Professionals del món de la música dedicats a la tasca docent. Renovant i progressant per tal de poder oferir les tècniques pedagògiques més actuals.

ELS ALUMNES. Obert a totes les edats, a partir dels sis anys, i sense caldre coneixements previs.

LA MÚSICA. Un art i al mateix temps una ciència. Desenvolupa tant la part emocional com intel• lectual de l’ésser humà. Així doncs, afavoreix tant la capacitat de coordinació, de concentració, de memòria, com la capacitat expressiva, de creativitat, de sensibilitat, de confiança en un mateix, etc. Els estudis musicals són essencials per assolir una plena formació cultural i personal .

LA PEDAGOGIA. L’Aula té la intenció d’apropar la música a tots els públics de manera fàcil, entenedora i divertida on es podran rebre classes individuals i col•lectives de diferents instruments, orientats a la música moderna i popular.

No cal tenir estudis o nocions prèvies, cada professor s’adaptarà al nivell o exigències de cada alumne de manera individualitzada, oferint un aprenentatge divertit i fàcil.

LES POSSIBILITATS. L’estudi individual de cada instrument, així com la possibilitat de treballar en grup (combos, gralles, percussions, coral…). Els més petits tenen l’opció de conèixer els instruments durant la iniciació a través de la Roda d’Instruments per tal de facilitar la decisió a l’hora d’escollir-ne un o altre. L’aprenentatge es fa de manera molt progressiva i procurant treballar diversos estils dintre de la música popular i moderna.

LES CONDICIONS. Cap condició ni coneixement previ, només, això sí, ganes d’aprendre i estimar la música.

L’OFERTA. L’oferta inicial de l’Aula constarà dels següents instruments: Veu, Iniciació piano, Piano, Guitarra, Baix, Bateria, Percussions, Gralla, Trompeta.

Aquesta oferta podrà ser ampliada segons la demanda.

Horaris

DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISSABTE
 10’00 – 14’00

Trompeta
Gralla

15’00 – 22’00

Piano Iniciació
Veu

 Bateria

Piano

Guitarra Baix Percussió

Preus

Classes individuals (instrument)

1 Hora

20 €

Només es comptaran els dies lectius.

¾ Hora

15 €

½ Hora

10 €

Classes instrument compartides màxim 3 persones

1 Hora

12’5 € per alumne (2) / 10 € p.a (3) Nomées comptaran els dies lectius.

Grup instrumental (mínim 3 persones)

1 Hora

9 € per alumne Només es comptaran els dies lectius.

Classes en grup – Percussions. Veu… (mínim 5 persones)

1 Hora

5 € per alumne Només es comptaran els dies lectius.

Grups mínim 10 persones (Coral, Grallers, Percussions)

1 Hora

3 € per alumne Només es comptaran els dies lectius.

 

INSTRUMENTS PROFESSORAT
Veu Anna Gratacós
Iniciació piano Carlota Borau
Piano Jordi Rubau
Guitarra Alex Turró
Baix Damián Romero
Bateria Josep Barti (Xei)
Percussió Georges Condere
Gralla Jordi Abadal
Trompeta Alfons Vila