La música no és exclusiva de les Barraques de Roses, ahir l’orquestra La Principal de La Bisbal va omplir la Frederic Rahola

Festa Major de Roses 2015

L'envelat de la Frederic Rahola ple durant del concert de La Principal de La Bisbal a la Festa Major de Roses

Més de 1.000 persones van emplenar l’envelat de la plaça Frederic Rahola per assistir al concert de La Principal de La Bisbal

Festa Major de Roses 2015
L’envelat de la Frederic Rahola ple durant del concert de La Principal de La Bisbal a la Festa Major de Roses

Que la música ja no és exclusiva de les Barraques a la Festa Major de Roses ja va quedar palès els dos darrers anys quan els rosinc i rosinques van omplir l’envelat de la plaça Frederic Rahola per gaudir de les cançons interpretades per l’orquestra Costa Brava.

Ahir l’Orquestra La Principal de La Bisbal va agafar el relleu de la Costa Brava amb igual resultat, és a dir, ple.

Rosincs i rosinques de totes les edats, però especialment gent més gran que petita van omplir l’envelat per gaudir de l’únic concert programat fora del recinte firal de l’antica càmping Bahía.
Més de mil vilatans van gaudir, i de valent, amb la música de l’orquestra de La Bisbal d’Empordà.  Cançons d’abans, d’ara i de sempre va ser el repertori que van oferir els músics de la capital del Baix Empordà Un repertori que van enriquir amb cançons popular i tradicionals catalanes.

Més de 1.000 persones i totes, còmodament assegudes ja que abans de l’espectacle musical la Brigada Municipal va omplir l’envelat de cadires per a que els assistents poguessin gaudir del concert com cal.