La nova comissaria de la Policia Local obres les seves portes per a que els veïns coneguin les seves dependències

Comissaria de la Policia Local de Roses

L'actual comissaria de la Policia Local de Roses va ser remodelada l'any 2015 / Foto: arxiu

Aquest proper dissabte, 28 de novembre, la nova comissaria de la Policia Local farà una Jornada de Portes Obertes

Nova comissaria de la Policia Local de Roses
Façana de la nova comissaria de la Policia Local de Roses, un cop remodelada

La renovada comissaria de la Policia Local de Roses s’obrirà a tothom per tal que els ciutadans coneguin el lloc del treball dels agents de seguretat. L’alcaldessa de Roses i regidora de Seguretat Ciutadana, Montse Mindan, que participarà en la primera visita prevista a les 10.30 hores, ha manifestat que “celebrem aquesta Jornada de Portes Obertes tal i com fem en totes les inauguracions de qualsevol instal·lació municipal per a que tothom tingui la possibilitat de veure-la”.

Les visites es realitzaran durant tot el matí fins les 13 hores amb l’acompanyament de personal de la mateixa comissaria, que mostrarà als assistents les diferents dependències donant-los les explicacions corresponents als diversos serveis i funcions que es desenvolupen a cada espai.

Aquesta Jornada de Portes Obertes es realitza després de l’acabament del trasllat del personal i serveis de la Policia Local de Roses, que s’ha realitzat durant tot aquest mes de novembre, des del barracons on estaven instal·lades les dependències del cos de seguretat municipal, ubicades en barracons al pàrquing del costat del Teatre Municipal fins la remodelada comissaria.

El projecte de remodelació, “necessari per donar resposta a les necessitats actuals del cos de la Policia Local”, ha afirmat Mindan, portat a terme durant els darrers mesos ha actuat en totes les plantes de l’edifici, la baixa destinada a l’atenció al públic, i la del soterrani que és on s’ha ubicat la sala de briefing, oficina, magatzem i la garjola.
Pel que fa a les plantes superiors, les que seria la primera i la segona, s’han reservat a despatxos i sales de reunions, mentre que la tercera s’ha destinat a l’àrea de vestidors i serveis.

El projecte ha permès augmentar en 184 m2 la superfície de l’edifici, passant dels 447 m2 que ocupava anteriorment als 631 m2 actuals. El pressupost del projecte ha estat de 475.000 €.