Nadal a Roses

La nova programació +18 anys s’afegeixen a l’àmplia oferta del CAR Jove per a aquesta tardor

CAR Jove
Participants en un dels tallers que es desenvolupen al CAR Jove de Roses / Foto: Arxiu

El CAR Jove ja té a punt una àmplia programació per al trimestre d’octubre a desembre, que omplirà les seves instal·lacions d’activitats, totes les tardes de la setmana

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Roses obre el proper dilluns, 19 de setembre, les inscripcions per als cursos i activitats que tindran lloc al CAR Jove a partir del proper octubre.   A les múltiples activitats destinades a joves a partir de 12 anys, com els cursos de DJ, teatre, art, jocs de rol, i molts més, la nova programació afegeix com a novetat, un desena d’activitats destinada a majors de 18 anys, on aquest segment de joves pot trobar diversió i entreteniment que van des del taller de cata de cerveses, fins a una nit de monòlegs.

Després de la temporada d’estiu, el CAR Jove ja té a punt una àmplia programació per al trimestre d’octubre a desembre, que omplirà les seves instal·lacions d’activitats, totes les tardes de la setmana, amb les propostes cuina per a joves, teatre, autodefensa feminista, dj, manualitats creatives, club de lectura, art urbà, jocs de rol i trail running. A més, el CAR continua oferint espais que són autogestionats pels propis joves, facilitant així un punt de trobada entre nois i noies amb les mateixes aficions, que els permet ser els encarregats de l’organització de les sessions. És el cas de l’espai ping-pong i de l’espai djok per als amants dels jocs de taula.

La tarda dels divendres obre també la ludoteca del CAR, un espai dinamitzat on els assistents poden optar per divertir-se jugant a jocs de taula, videojocs… mentre que dissabtes, la Tarda Jove, esdevindrà novament punt de trobada i entreteniment amb un munt d’activitats on els i les joves poden proposar les seves preferències i participar activament.

Programa +18, novetat de la temporada

Les activitats de nova incorporació per a aquesta tardor, destinades a la franja d’edat entre 18 i 29 anys, inclouen excursionisme i pernoctació al Cap de Creus, tast de cerveses amb maridatge, scaperoom de terror, campionat FIFA 22, cinema de terror, xerrada Sex+18, autodefensa feminista, cuina de nadal, curs de monitor/a de lleure, campionat de cartes màgic i nit de monòlegs.

La regidora de Joventut de Roses, Verònica Medina, que “amb aquesta programació, des de l’Àrea de Joventut volem donar resposta a tot el col·lectiu juvenil del nostre municipi a través d’activitats variades, divertides i al gust de tothom. Volem que tot el jovent s’ho passi bé i pugui gaudir de totes aquestes activitats de manera gratuita”.

Serveis permanents

Tota aquesta programació de temporada passa a sumar-se als nombrosos serveis que l’Àrea de Joventut de Roses ofereix de manera permanent als i a les joves del municipi a través del CAR. “L’objectiuremarca la regidora-, és que el jovent identifiqui el CAR com un punt d’informació, de trobada i de resposta a les seves inquietuds, que sigui un referent del municipi on els joves s’adrecin de manera fàcil per donar resposta a les seves necessitats i inquietuds en els diferents àmbits del seu dia a dia, des de l’estudi o l’assessorament professional, fins a l’entreteniment i l’oci”.

Seguint aquest propòsit, els serveis que el CAR Jove ofereix de manera permanent són l’Aula d’Estudi, Punt d’Informació Juvenil, Servei d’orientació psicològica i atenció a l’adolescència, i Buc d’assaig equipat.

Inscripcions

Les inscripcions es podran realitzar a partir del proper dilluns, 19 de setembre, de 19 a 20 h al CAR. Places limitades.

Podeu consultar el detall de les activitats, gratuïtes i dirigides per professionals o entitats especialitzats en cada matèria, en el llibret adjunt.