La nova programació de Ca l’Anita s’endega aquest proper 4 d’octubre

Ca l’Anita de Roses

Exposicions, xerrades, tallers de cuina, de pintura, infantils, i tots gratuïts, composen la nova programació de l’equipament cultural de Ca l’Anita de Roses

Ca l’Anita de RosesCa l’Anita inicia aquest mes d’octubre una nova programació cultural que oferirà tallers per a adults i públic familiar, conferències, una lectura dramatitzada i exposicions, que se succeiran fins al mes de gener. Totes les activitats són gratuïtes, tot i que algunes requereixen inscripció prèvia.

La programació donarà el seu tret de sortida el proper dijous, 4 d’octubre, amb la lectura dramatitzada que porta per títol “Pompeu Fabra, l’Homenot”, acte emmarcat dins la commemoració de l’Any Pompeu Fabra, on Jordi Massoni, de l’Agrupació Teatral la Gespa, llegirà fragments dels textos que Josep Pla va dedicar a Pompeu Fabra.

En l’apartat expositiu, la mostra “Un Món Paral·lel” (del 6 d’octubre a l’11 de novembre), presenta l’exploració feta per diferents artistes entorn al territori, paisatge, tecnologia i representació virtual de la realitat, a partir de l’aparició, l’any 2008, de Google Street View. En el marc d’aquesta mostra, el 19 d’octubre tindrà lloc una taula rodona amb els artistes participants.

La cuina centrarà dues activitats de la programació, consistents en la xerrada “Cuina simbiòtica, integrativa i funcional per al desenvolupament de l’ésser humà” (25 d’octubre), a càrrec del xef Cristian Bermúdez, i en el taller “Cuina creativa amb Thermomix” (10 de novembre), impartit per Maria Rosa Picamal, qui oferirà pautes per dissenyar menús sans i equilibrats amb l’ús dels robots de cuina.

El Taller de Pintura i Emocions (17 novembre), destinat a públic adult, permetrà alliberar l’artista interior que tots portem dins a partir de diferents tècniques pictòriques i jocs.

La professora de la UAB Àngels Campà, presentarà el 22 de novembre la xerrada “Millora la teva vida gràcies als olis essencials”, apropant els participants al poder terapèutic de les plantes i com els seus principis actius poden millorar la qualitat de vida de les persones.

Com ja és habitual dins les programacions de Ca l’Anita, el públic infantil i familiar, amb propostes pensades per engrescar a adults i als petits de la casa, tenen novament cabuda en la present programació. En aquesta ocasió, els tallers seran: “Decoració de galetes” (20 octubre), “Inventa’t un joc” (27 d’octubre), “Taller de sushi” (11 de novembre), “Calendari d’Advent” (24 novembre), “Taller d’astronomia” (5 de desembre) i  “Tió de Nadal” (15 de desembre).

Per últim, les exposicions “Paisatge líquid”, de Carles Victòria (del 24 de novembre al 16 de desembre) i “Visions personals de 180º, de Manel Casanovas (del 22 de desembre al 20 de gener), tancaran la programació.

Podeu consultar dates, horaris i inscripcions clicant AQUÍ.