La Penya Blaugrana de Roses celebra el seu 35è aniversari

Penya Blaugrana de Roses

35 anys va celebrar la Penya Blaugrana de Roses

Una efemèride que va celebrar la Penya Blaugrana a l’Hotel Risech amb l’assistència   de l’exjugador del Barça Ramon Mª Calderé

Els rosincs Quim Cusí i Josep San Jaume van impulsar la fundació la Penya Blaugrana de Roses l’any 1984. D’això ja fa 35 anys. I aquest passat divendres els socis de l’entitat ho van celebrar amb una trobada-sopar, que va tenir lloc a l’Hotel Risech i que va comptar amb la presència de l’exjugador del F.C. Barcelona, Ramon Maria Calderé, campió de la Lliga Espanyola 1984-1985 amb Terry Venables d’entrenador.

El president de la Penya Blaugrana de Roses, David Saenz, després d’agrair l’assistència dels socis presents, de Calderé, del president de la Federació de Penyes Barcelonistes de l’Empordà i Catalunya Nord, Marc Saez, de l’alcaldessa Monte Mindan i a Cales Mir per cedir un trentena de samarretes de la història del F.C. Barcelona, que embolcallaven el sopar, va donar la paraula a l’exjugador barcelonista, el qual va recordar el seu pas com a jugador del Barça, per tot seguit afirmar que “és una satisfacció per mi assistir als esdeveniments que celebren les penyes del F.C. Barcelona perquè són les ambaixadores, la força del club arreu del món”.

Per la seva part, l’alcaldessa després d’agrair la invitació per ser-hi a l’acte d’aniversari de la Penya Blaugrana acompanyada de la regidora d’Urbanisme. Sílvia Ripoll, va fer entrega d’una Dracma a Ramon Maria Calderé. Ocasió que va aprofitar David Saenz per regalar-li a l’exjugador el llibre fotogràfic ‘Roses des de l’aire’.
Així mateix, l’exjugador del Barça va correspondre regalant-li un bolígraf del F.C. Barcelona a Montse Mindan, una samarreta del Barça amb el número 35 i  el nom Penya Blaugrana Roses i una infografia del club barcelonista a David Saenz.

Les copes de la Champions, la Lliga Espanyola i la Copa del Rei

Cal destacar que la Fundació del F.C. Barcelona va enviar a l’Hotel Risech les copes de la Champions League, la Lliga Espanyola i la Copa del Rei, que van presidir el 35è aniversari de la Penya Blaugrana de Roses i en el que tots els socis i sòcies es van poder immortalitzar amb aquest trofeus tant preuats en el món del futbol.