Fira de la Rosa de Roses

La Penya de l’Espardenya felicita als seus integrants pel bon comportament durant la rua del carnaval de Roses

logo_espardenyaEls responsables de la colla carnavelera de la colla Penya de l’Espardenya de Roses ha volgut transmetre als seus integrants les felicitacions pel seu bon comportament durant la desfilada d’ahir divendres a la nit.

Una felicitació que els ha fet saber mitjançant la xarxa social de Facebook i en la qual especifica que si l’any passat els va retreure no complir durant la desfilada de divendres a la nit les normes de bon comportament i convivència de la colla, qualificant la rua de “la pitjor passada de divendres nit des que vaig muntar aquesta colla fa 9 anys”, va lamentar un del caps de colla, enguany tots són flors i violes.

El jovent, segon el comunicat de la colla, es va comportar com cal i van gaudir, tot i el fred i la tramuntada, d’una divertida i festiva desfilada de carnaval.

Comunicat de la colla la Penya de l’Espardenya en el seu facebook:

“Així com l’any passat vaig esperar-me al matí de dissabte per escriure de l’emprenyada que portava, no m’en puc anar a dormir sense felicitar-vos.

No sé com haurem sortit a Empordà Televisió i la veritat es que m’importa molt poc.

La passada ha sigut un èxit. Ha sigut la millor passada que ens podieu regalar als caps de colla per celebrar el 10é aniversari de la colla.

Gràcies de part de tots els caps de colla. Demà, bé mes aviat d’aquí a unes hores ens veiem a la passada infantil.

Bona nit, Espardenyeros”.