Mes de paraules

La Perleta coneix el circ a la festa major de Roses

Destinació de Turisme Familiar
La Plaça de Catalunya de Roses ple a vessar durant un espectacle infantil a l'agost / Foto: arxiu

La Cia La Perleta i el Mitjons va oferir un  espectacle infantil pels més menuts de casa a la plaça Catalunya dins les activitats de la festa major de Roses

Festa Major de Roses 2013
La plaça de Catalunya de Roses durant l’espectacle ‘La Perleta coneix el Circ’

Programació per a tots els públics dins les activitats programades per la festa major de Roses. I ahir a la tarda va ser el torn dels més petits de casa. Per aquest motiu  es va programar un espectacle infantil a càrrec de la Cia La Perleta i els Mitjons a la plaça Catalunya de la Vila.

Els nens i nenes, acompanyats dels seus pares, van ser testimonis de com la Perleta s’endinsava per primer cop a la seva vida en el món del circ, ja que aquesta companyia de teatre infantil va presentar a Roses el seu espectacle ‘La Perleta coneix el circ’.

Festa Major de Roses 2013Un espectacle en el qual els nens van gaudir de com aquest personatge, la Perleta, vivia la seva primera experiència en el món del circ. D’una molta divertida la Perleta van endinsar als petis rosincs en el muntatge d’una capa de circ. Des d’un pallasso fins al conductor del camió que transporta tot el material.

Va ser una posada en escena on d’en mica en mica, l’actriu que encarna el personatge de la Perleta, va anar construint una petita i casolana carpa,  per, d’un en un, ensenyar, explicar i donar a conèixer, als joves assistents a l’actuació, totes les coses  que es poden trobar en un circ.