La pesca torna a ser solidaria amb la Fundació Roses contra el Càncer amb el IV Campionat social Pesca Bonítol 2015

Campionat social Pesca Bonítol

El IV Campionat social Pesca Bonítol 2015 se celebra aquest diumenge 13 de setembre

Campionat social Pesca BonítolEl IV Campionat social Pesca Bonítol 2015 és un trofeu solidari que destina tota la recaptació tan de donacions en la inscripció com els diners de la venda de les captures a la Fundació Roses Contra el Càncer. Enguany, la jornada tindrà lloc aquest diumenge 13 de setembre a partir de les 7 del matí al GEN Roses amb puntualitat meridiana.

La tercera edició, amb més de 20 embarcacions i uns 80 participants va ser un èxit aclaparador de convocatòria. I enguany es podria superar ja que hi ha molts pescadors engrescats en la pesca esportiva, com així ho demostra la seva participació en la recentment creada Lliga Record-Fish 2015, que es va encetar el passat mes d’agost i, després del Campionat Social de Bonítol tenen previst realtizar el segon concurs d’aquesta lliga. on s’acumulen les captures. on organitzen diverses sortides de dissabte i van fent la pesca acumulada.

Un Campionat Social de Bonítol que arriba a la seva quarta edició i va néixer “amb un caire de col·laboració i solidaritat envers la Fundació Roses contra el Càncer”, ha manifestat el responsable de Pesca del GEN Roses, Cinto Berta, el qual ha remarcat que “és una manera d’engrescat l’afició de la pesca a tothom, no només als socis del GEN, aquest campionat és un Open, és a dir, que està obert a tothom”.

Tot i que el nom diu que és un campionat de bonítol, qualsevol peix de més de 500 gr. que es capturi compta per a la classificació final. La Confraria de Pescadors s’encarrega després de vendre tot el peix capturat. Tots els diners recaptats en concepte d’inscripció més el resultat de les vendes són donats després a la Fundació Roses Contra el Càncer.

Si voleu participar només cal posar-se en contacte amb nosaltres amb el GEN Roses, on trobareu un grup d’aficionats que semblen professionals amb moltes ganes de compartir el seu coneixement i experiència.