La Piscina de Roses comença el nou curs amb novetats i augmentant el nombre de sessions de les seves activitats

Piscina de Roses

La sala d'Spìnning de la Piscina de Roses

Aiguazumba o el Spin virtual són dues de les cinc novetats que presenta la Piscina de Roses per aquest nou curs

Piscina de Roses
La sala d’Spìnning de la Piscina de Roses

Degut a l’excel•lent acceptació que any rere any té el Pack Fitness, la Piscina de Roses amplia la seva oferta amb noves activitats i més sessions!

El proper dijous 1 d’octubre comença la programació del 1r trimestre de la Piscina de Roses. Un nou curs que presenta novetats a gust de tothom.
En primer lloc s’augmenten les sessions per setmana fins a un total de 85, xifra rècord en el que tenen cabuda 22 tipus diferents d’activitats, agrupades per tipologies d’entrenament:

 • Cardiovascular
 • Muscular
 • Funcional
 • Preventiu
 • Mixt
 • Aquàtic.

Si l’any passat la Zumba® i el TRX® van ser les grans novetats, enguany els responsables de la Piscina presenten de d’altres de noves:

 1. Bosu®: l’objectiu és fer un treball propioceptiu, de tonificació, equilibri i concentració en el moviment, a través de la plataforma inestable BOSU® Balance Trainer.
 2. Bosu 3D Xtreme®: l’objectiu és dur a terme un entrenament d’alta intensitat a tres nivells: cardiovascular, condicionament físic i core (musculatura profunda de l’abdomen, estabilitzadors de la esquena i quadrat lumbar). Es realitza a través de la base inestable BOSU®, combinada amb altres materials.
 3. Aiguazumba: l’objectiu és dur a terme un treball cardiovascular a la piscina poc profunda seguint el ritme de la música més motivant.
 4. Spin tono: l’objectiu és combinar l’activitat cardiovascular de l’Spinning® amb la tonificació de diferents grups musculars, tot en una sola sessió.
 5. Spin virtual: l’objectiu és dur a terme un entrenament cardiovascular pedalant al ritme de la música, eliminant greixos i enfortint la musculatura de les cames. Sessió dirigida per un monitor virtual.

Cal destacar que totes aquelles activitats de treball cardiovascular (color vermell), preventiu (taronja) i aquàtic (blau) acceptaran la participació a partir dels 14 anys. Les demés sessions (entrenament muscular, mixt i funcional) es mantindran per a persones a partir dels 16 anys.