La Piscina de Roses continuarà tancada, de moment, fins al 7 de febrer

Piscina de Roses

Mentre el Govern de la Generalitat continuï prorrogant les mesures de seguretat per contenir la propagació de la Covid-19 la Piscina de Roses romandrà tancada

La Piscina Municipal de Roses romandrà tancada per la inviabilitat econòmica que suposaria la seva obertura degut a les actuals restriccions per contenir la pandèmia de la Covid-19, ja que es limita el seu aforament al 30%, la qual cosa significa que no es poden fer, entre d’altres, activitats en grup.

A hores d’ara, després de la darrera prorroga de les mesures anti-Covid-19 per part del Govern de la Generaltiat, la instal·lació esportiva municipal mantindrà les seves portes tancades fins al 7 de febrer.

No es cobrarà cap rebut als abonats de la Piscina

Des de la Piscina Municipal de Roses es vol reiterar als seus abonats que no se’ls cobrarà cap rebut fins al restabliment del servei.
Així mateix, el rebut pertanyent al gener, que es va cobrar a principis de mes, es descomptaran els dies afectats en el següent rebut mensual que es giri un cop la Piscina reiniciï la seva activitat.
El mateix succeirà amb els cursos de natació trimestrals (gener, febrer i març) que també es van cobrar, on les sessions afectades pel tancament seran descomptades en la propera quota trimestral, com s’ha fet entre el 1r i el 2n trimestre.