La Piscina de Roses, a la mida dels vilatans

Piscina de Roses

La Piscina de Roses ofereix quotes a mida per cadascuna de les butxaques dels rosincs

Piscina de RosesA partir de demà, 1 d’octubre, la Piscina Municipal de Roses presenta la campanya promocional ‘3 bones raons per començar el curs en forma’, oferint a les persones interessades a practicar esport i fer salut.
Tres raons de pes ofereix la instal·lació aquàtica per a que sigui l’equipament esportiu de referència per als vilatans: un servei de qualitat, una quota a mida, i una oferta de promoció especial.

  1. La qualitat, una prioritat

La Piscina de Roses ofereix les millors instal·lacions: piscines climatitzades amb una aigua de gran qualitat, zona Spa (sauna, bany de vapor, dos hidromassatges i un solàrium natural exterior), 250 m2 de sala de fitness amb un renovat equipament Star Trac, una sala polivalent i la sala d’Spinning. A més, una àmplia oferta d’activitats i serveis:

  • Activitats aquàtiques: per a totes les edats i nivells, des de nadons fins a gent gran
  • Pack fitness: activitats de condicionament físic i salut (Spinning, Zumba, TRX, Pilates, aiguagim, aerodansa…)
  • Programes específics de salut: activitat aquàtica terapèutica
  • Equip de professionals preparat i qualificat per ajudar a assolir als usuaris els seus objectius.
  1. El preu, segons les necessitats de cadascú

A la Piscina Municipal de Roses no cal pagar una tarifa per una gran quantitat de serveis si no es pot fer ús de tots. Per això, proposa un sistema de preus modular, adaptat als serveis contractats per cada abonat (piscina i Spa, sala de fitness musculació, activitats dirigides…) i a l’horari (complet o franges horàries). D’aquesta manera, es disposa d’una quota ajustada a les necessitats de cada persona.

A més, el preu també es determina segons l’edat (joves, adults, gent gran…) i segons si es tracta d’una quota individual o familiar, donant com a resultat una quota a mida.

  1. Una promoció amb condicions especials

Durant el mes d’octubre, a més, la Piscina de Roses ofereix una campanya promocional amb preus especials, amb les següents ofertes: matrícula + 1r mes (adults): a partir de 54 € i matrícula + 1r mes (joves i gent gran): a partir de 39 €

Per a més informació,us podeu adreçar al telèfon 972 45 97 60, o bé a: www.piscinaroses.catpiscina@piscinaroses.cat