La Piscina de Roses millora les seves instal·lacions i ofereix una nova promoció per gaudir-les

Piscina de Roses

Dues vistes de la nova sala fitness de la Piscina de Roses

S’ha renovat i millorat la sala de fitness a la Piscina de Roses, que ofereix la matrícula gratuïta per captar més usuaris

Piscina de Roses
Dues vistes de la nova sala fitness de la Piscina de Roses

La Piscina de Roses ha portat a terme la renovació la sala de fitness i de musculació amb la substitució del terra i màquines i la instal·lació de quatre televisions i equip de so a la zona exterior de Gym Box.
Una millora que la instal·lació esportiva fa coincidir amb una nova promoció de l’equipament, ja que ofereix, des d’ara fins al 30 de juny, la matrícula gratuïta a canvi d’una permanència de 12 mesos com a abonat.

Pel que fa a la renovació de la sala fitness, s’ha instal·lat un nou paviment vinílic que simula fusta, amb el qual s’aconsegueix una imatge més moderna, lluminosa i acollidora a la sala.

Així, també s’han substituït les màquines que hi eren des de l’any 2006 per unes noves, fabricades a Barcelona amb un innovador disseny i materials de primera qualitat. Personalitzades i modernes, permeten assolir a nivell biomecànic un treball òptim, amb reguladors per posar-les a mida de cada usuari precisos i senzills, un acurat sistema de politges i de selecció de pes, etc. Cal destacar que incorporen codis QR amb vídeos sobre el funcionament de cada màquina i exercici, safates per deixar el mòbil i/o el bidó d’aigua durant l’activitat, entre altres novetats.

La sala actual compta amb onze noves màquines de selecció de pes, un tren de politges amb creuament i 5 estacions d’activitat, una màquina Dual Motion per fer entrenament funcional, 6 bancs per a diferents tipus de treball, dos nous rems i una zona de pes lliure amb un nou Multi-Power i una nova gàbia de força.

A més, s’han col·locat quatre televisions i un equip de so a la part exterior del Gym BOX i es compta amb una APP que permet escoltar el so de la televisió seleccionada a través dels auriculars del mòbil, a nivell individual. Els treballs s’han completat amb una diferent distribució de l’espai, tasques de pintura i retolació i nous discos de pes i barres, fent de la sala de fitness de la Piscina de Roses un espai modern i actual on poder entrenar amb totes les comoditats i potencialitats d’avui dia, i sempre amb l’assessorament dels seus monitors esportius.

Pel que respecta a la nova promoció, cal a dir que la matrícula resulta gratuïta si l’usuari ho fa d’aquí al 30 de juny i completa un any sencer com a abonat. Així, en el moment de l’alta no es paga la matrícula i, en canvi, s’avança el pagament del 12è mes, de manera que quan el nou abonat arribi a la mensualitat número 12, tindrà una quota mensual a 0 € perquè haurà estat pagada al començament i s’haurà estalviat la matrícula.

Cal destacar que, en cas de baixa, sigui pel motiu que sigui, es perd el pagament que s’haurà avançat del 12è mes. Amb aquest incompliment de la permanència, la quota avançada pren caràcter de matrícula.