La Piscina de Roses obre, el 10 d’agost, el període d’inscripcions que per primer cop es podrà per internet

Piscina de Roses

Les inscripcions per internet és una de les principals demandes dels usuaris de la Piscina de Roses com ho va deixar palès la prova pilot realitzada per a les inscripcions als cursos d’estiu

El proper dilluns, 10 d’agost, s’obre el període de renovació de plaça per als cursos de natació que la Piscina Municipal de Roses realitzarà la propera temporada escolar, per a totes les edats i nivells. Les activitats, que s’iniciaran el proper octubre, s’adaptaran a les mesures de seguretat i higiene anticovid, amb grups més reduïts, adaptació d’horaris per evitar aglomeracions a l’arribada i sortida i normes d’ús de les instal·lacions per a tots els participants.

Cal destacar que abans de l’inici de l’activitat caldrà signar la declaració responsable per la COVID-19. 

Inscripcions en línia 

Les inscripcions als cursos es podran fer per primer cop en línia a través de www.piscinaroses.cat, “donada la gram demanda de poder-se inscriure a través d’internet vam fer una prova pilot per als cursos d’estiu, i com va funcionar molt bé, a partir d’ara també, a part de poder fer la inscripció de presencial a la piscina es podrà fer a través d’internet que, a més, recomanem per l’agilitat, rapidesa i la seguretat en fer la gestió”, ha afirmat la regidora de Joventut i Esports, Vero Medina.

La Piscina Municipal de Roses donarà continuïtat a l’oferta tradicional de cursos, adaptant l’aforament amb grups més reduïts: els cursos per a nadons podran tenir fins a 7 alumnes (amb un sol acompanyant familiar); els d’infantil corresponents als cursos P3, P4 i P5 comptaran amb 6-7 places per monitor/a, segons el nivell; els cursos de primària, joves i adults, entre 8 i 10 alumnes per monitor/a; i els grups de gent gran comptaran amb 8 places per monitor/a. Les franges horàries es modificaran, sobretot durant les tardes en què hi ha una major activitat, per tal d’espaiar més les entrades i sortides de participants. Entre ús i ús de vestidors per cada grup, es realitzarà la neteja necessària.  

Els diferents períodes d’inscripcions són els següents:  

 • Renovació de plaça: del 10 (a partir de les 8h) al 23 d’agost
  • Per a totes aquelles persones que hagin participat en els 2 primers trimestres del curs passat.
  • Podran renovar una plaça en qualsevol dels cursos ofertats, sempre que correspongui a l’edat i al nivell de la persona inscrita.
  • Només s’acceptaran les inscripcions dins el termini i que compleixin els requisits. Les altres seran rebutjades i caldrà que realitzin de nou la inscripció en el període que els correspongui. 
 • Inscripcions preferencials: a partir del 7 de setembre, a les 8 hores
  • Per a persones abonades o que hagin participat en un curs de natació durant els dos primers trimestres 19-20 (sense que hagin fet renovació de plaça) o durant tot l’estiu 20.
  • Només s’acceptaran les inscripcions dins el termini i que compleixin els requisits. Les altres seran rebutjades i caldrà que realitzin de nou la inscripció en el període que els correspongui.
 • Inscripcions generals: a partir del 14 de setembre,a les 8 hores 

Cal tenir en compte que per fer la inscripció en línia cal el registre previ i tenir les dades d’usuari i contrasenya. Si s’ha fet un curs anteriorment però no es disposa d’aquesta informació, poseu-vos en contacte amb la Piscina i us la facilitarà. Si és la primera vegada que es fa la inscripció, caldrà dur a terme aquest registre previ.  

1r trimestre  

Està previst que els cursos de natació comencin el dia 1 d’octubre i finalitzin el 19 de desembre. Com a dates festives i/o sense activitat hi ha el 12 d’octubre i el 8 de desembre. Cal recordar que les inscripcions per al trimestre següent (2n: del 8 de gener al 27 de març) són automàtiques per a totes aquelles persones que no es donin de baixa abans de l’acabament del 1r trimestre.  

En el moment de realitzar la inscripció, es donarà a cada participant un resum de les normes principals, que inclourà les mesures COVID-19 

Podeu consultar les franges horàries establertes i l’oferta de cursos a la web www.piscinaroses.cat i les mesures Covid-19 d’obligat compliment AQUÍ.