La Piscina de Roses posa en marxa un nou sistema de reserves via internet

Piscina Municipal de Roses
Ordinador tàctil per fer les reserves ubicat a la recepció de la piscina

El nou sistema permetrà als usuaris que ho desitgin participar en les activitats programades per la Piscina de Roses tramitant la reserva via internet

Piscina Municipal de Roses
L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, fent la primera reserva

La Piscina Municipal de Roses ha inaugurat, aquest matí, un nou sistema de reserves per tal de gaudir de qualsevol de les 70 sessions setmanals que ofereix l’equipament, sense esperes ni cues.

Una nova manera de poder fer la reserva que fa ús de les noves tecnologies per tal del facilitar aquest tràmit als abonats i fer-lo més còmode i àgil.
La mateixa alcaldessa de Roses, Montse Mindan, ha estat la persona encarregada d’inagurar el nou servei i comprovar la funcionalitat del sistema, amb la realització de la primera reserva online, tramitada des del monitor habilitat al vestíbul de la instal·lació amb aquesta finalitat.

Mindan ha significat que “és nou avenç de la Piscina que permetrà evitar les cues de gent o bé el fet d’anar agafar número per poder accedir a l’activitat”.
L’alcaldessa ha pogut constatar també la preocupació d’aquella gent poc familiaritzada amb les noves tecnologies, un handicap fàcil de superar ja que “els mateixos treballadors de la piscina explicaran i facilitaran les claus d’accés als usuaris, perquè en un període  curt de temps puguin fer les seves reserves online”.

Actualment, el nombre de reserves que es realitzen a la setmana ascendeix a les 950

Atenent aquesta forta demanda de 950 reserves mensuals, la Piscina de Roses ha volgut fer un pas més en la millora dels seus serveis posant  en marxa aquest nou sistema de reserves.

Els usuaris poden accedir-hi via internet a un espai privat, a partir del qual poden reservar la seva plaça sense necessitat de personar-se abans a la instal·lació per recollir la fitxa necessària, fins ara.

Igualment, l’aplicació permet comprovar la disponibilitat de places  a les diferents activitats amb anterioritat, inclús, des de casa.

Piscina Municipal de Roses
Ordinador tàctil per fer les reserves ubicat a la recepció de la piscina

El sistema és accessible des de qualsevol ordinador o smartphone amb connexió a internet. Per a aquells usuaris que no disposin d’ordinador o connexió, s’ha habilitat una pantalla tàctil a la recepció de la Piscina des d’on es poden tramitar les reserves.

L’actual sistema de reserves era un punt destacat com a aspectes a millorar, segons els resultats de l’enquesta anual que realitza la Piscina de Roses per conèixer el grau de satisfacció dels seus abonats. L’equipament, a més, preveu continuar ampliant l’oferta de serveis online, incloent-hi properament altres tramitacions com la venda d’entrades i bonus de 5 i 10 sessions, la comercialització d’abonaments online, o el control de forma automatitzada de les reserves al pack fitness.

Podeu trobar més informació sobre l’ús del sistema online a: http://www.piscinaroses.cat/cat/index.asp

Sistema de reserves online a la Piscina de Roses

  • Com reservar?
  1. Des del web www.piscinaroses.cat, cal clicar a l’enllaç “Reserves Pack fitness”.
  2. Cal introduir el nom d’usuari (número d’abonat) i contrasenya (per defecte, DNI).
  3. Cal accedir a la graella d’activitats i clicar la sessió que es desitja reservar.
  4. El sistema envia un correu de confirmació i un recordatori una hora abans de la sessió.
  • Des d’on reservar?

–          Es pot reservar des de qualsevol ordinador o smartphone amb connexió a Internet.

–          Per a qui no tingui ordinador o connexió a Internet, s’ha habilitat una pantalla tàctil a la recepció de la Piscina des d’on es poden fer reserves.

  • Quan reservar?

–          Es pot reservar en el moment que es vulgui i per a la sessió que es vulgui.

–          Ara bé, només es poden tenir reservades dues sessions per possibilitar la rotació i la participació, i que un mateixa persona no ocupi una plaça de forma permanent.

–          Si una persona té fetes dues reserves, en el moment que participa a la classe n’allibera una i podrà fer-ne una de nova.

  • Es recomana que… 

–          Cada abonat verifiqui prèviament (a la recepció de la Piscina) el correu electrònic, el telèfon i el DNI que consten a la nostra base de dades. Són camps obligatoris.

–          Es reservi amb antelació (no hi ha limitació horària) i que es faci des de casa o des del mòbil, més que no pas a la instal·lació. Si tothom espera fer-ho a darrera hora i a la mateixa instal·lació es poden generar cues.

–          Cada abonat modifiqui la contrasenya inicial (DNI). Hi ha una zona privada des d’on, inicialment, es podran dur a terme les accions següents: modificar les dades personals, canviar la contrasenya, consultar l’historial de reserves, obrir un comunicat d’incidències amb la Piscina o contactar-hi via correu electrònic.

  • Resum normativa principal 

–          Només es poden tenir 2 reserves en curs. En els abonats, el sistema entén que la 3a reserva és de pagament.

–          Els abonats per franges horàries només podran reservar activitats dins l’opció horària escollida. El sistema entén que qualsevol reserva fora de la franja horària és de pagament.

–          Les inscripcions es tancaran 5 minuts abans de l’inici de la sessió, per imprimir el llistat per al monitor/a.

–          El monitor/a controlarà el llistat i només permetrà la participació als alumnes inscrits a la sessió.

–          Si no es pot participar a la sessió que s’ha reservat, es pot modificar i passar la reserva a un altre dia, però no es pot anul·lar.

–          En el cas dels abonats, si una persona reserva en línia, i llavors no assisteix a l’activitat i no ho notifica, pot perdre temporalment el servei.

–          Qualsevol incidència cal comunicar-la a la recepció de la Piscina.