La Piscina de Roses premia la pràctica de l’esport

Piscina de Roses

Avantatges exclusius tants pels abonats a la Piscina de Roses com pels que ho facin durant l’estiu  

Piscina de Roses Totes les persones que s’abonin a la Piscina de Roses gaudiran d’unes condicions excepcionals, consistents en un descompte del 50% en la matrícula, i la gratuïtat de la quota durant el mes de setembre, dels dies 12 al 30, ja que de l’1 al 10 la instal·lació romandrà tancada per l’aturada tècnica anual.
A més, les persones abonades es poden endur una magnífica motxilla de regal si fan un mínim de 24 sessions de Pack fitnes entre juliol i agost.

Així, a part dels serveis i de les activitats habituals, durant l’estiu les persones abonades al complex esportiu gaudiran de les condicions següents:

  1. Entrada a 3 €! Els fills dels abonats, entre 6 i 16 anys, podran accedir a la Piscina per només 3 € durant els mesos de juliol i agost. Recordeu que l’entrada és gratuïta per als menors de 6 anys.
  2. Espai Joc! Les persones abonades podran deixar el seu fill al pavelló (on farà jocs, esports, tallers…) mentre fan la seva activitat esportiva ala Piscina. Hi haurà dos torns durant la tarda, és un servei gratuït i està dirigit per personal qualificat i titulat.
  3. Motxilla de regal! Tothom que faci un mínim de 24 sessions de Pack fitness entre juliol i agost s’endurà de regal una motxilla exclusiva.
  4. Aqua Brava amb descompte. 10% de descompte presentant el carnet d’abonat amb el DNI. I jornada especial 2 x 1 el darrer cap de setmana de juny (dissabte 28 i diumenge 29) recollint el tiquet descompte a recepció de la Piscina.
  5. Festival Sons del Món amb descompte. Descompte del 10% en la compra online de 100 entrades (a excepció de Música entre vinyes). Cal obtenir el codi Sons Club a recepció de la Piscina.