La Piscina de Roses recapta 775 € per lluitar contra l’esclerosi múltiple

Piscina Municipal de Roses
Cursos de natació per a totes les edats, nivells i necessitats a la Piscina de Roses

La instal·lació aquàtica municipal va celebrar per vuitè any consecutiu la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple

Mulla't per l'esclerosi múltiple
Un nedador fent metres a la Piscina de Roses per l’esclerosi múltiple

El passat divendres 11 de juliol es va celebrar per vuitena vegada consecutiva a la la campanya solidària ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’. Al llarg de tot el dia del passat divendres 11 de juliol, els rosincs i rosinques, més usuaris de la Piscina de Roses de la comarca van participar a la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple, que per vuitena vegada consecutiva es va celebrar a la instal·lació aquàtica municipal . Uns participants que van nedar un total de 154.000 metres de solidaritat, ja que van aportar per a  la causa 775,15 euros.

Cal destacar que els participants del Campus Natació & English i els alumnes dels cursos de natació varen sumar una bona quantitat de metres a favor de l’esclerosi múltiple.

Per tot plegat, en nom de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i de la Piscina Municipal – Ajuntament de Roses volem donar les gràcies a totes aquelles persones que varen participar a l’acte, mostrant així la seva solidaritat.

Cal remarcar que durant tota aquesta setmana, encara hi haurà material del Mulla’t 2014 a la venta (samarretes, gorres, xancletes…); el trobareu a la recepció de la Piscina de Roses, per si algú no es va poder ”mullar” el passat divendres.

Les recaptacions de totes les piscines adherides a la campanya d’arreu de Catalunya, seran destinats a projectes que permetin millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia al nostre país.