La Piscina de Roses romandrà tancada, en principi, entre el 7 i el 17 de gener

Piscina Municipal de Roses

Un tancament de la Piscina Municipal de Roses que obeeix a poder seguir les instruccions del Departament de Salut de la Generalitat per contenir la pandèmia de la Covid-19

Després de les darreres restriccions per a la contenció de la pandèmia decretades per la Generalitat de Catalunya, i una vegada s’ha analitzat la situació i els condicionants actuals, s’ha decidit tancar la Piscina Municipal de Roses a partir del 7 de gener i, inicialment, fins al 17 de gener, ambdós inclosos. S’anul·len, per tant, totes les activitats durant aquest període.

Segons l’evolució de la situació i seguint les instruccions de les autoritats sanitàries, els responsables de la instal·lació municipal anirà informant de qualsevol novetat, tant per la seva web com per les xarxes socials.

Pel que fa a les persones abonades, cal tenir en compte que no es girarà cap més rebut fins al restabliment del servei. La quota de gener va ser cobrada a començament de mes i, per tant, els dies afectats pel tancament seran descomptats en el proper rebut mensual. 

Pel que fa als cursos de natació trimestrals (gener, febrer i març) la quota també ja va ser cobrada. Per tant, les sessions afectades pel tancament seran descomptades en la propera quota trimestral, com s’ha fet entre el 1r i el 2n trimestre.