La Piscina Municipal de Roses estrena nova web

Piscina Municipal de Roses

Pantalla d'inici de la Piscina Municipal de Roses

La Piscina Municipal ha renovat el seu espai web www.piscinaroses.cat amb un nou disseny i noves funcionalitats.

Piscina Municipal de Roses
Pantalla d’inici de la nova web la Piscina Municipal de Roses

Aquest nou portal, a més dels apartats informatius sobre les activitats i els serveis que s’ofereixen, les característiques dels diferents espais esportius, les notícies per mantenir els abonats i usuaris informats en tot moment…, inclou una sèrie de funcionalitats que permeten una interacció en línia millor.

Així, per exemple: 

  • S’integra la reserva de plaça a les activitats del Pack fitness sense necessitat de redirigir la persona abonada a una altra pàgina, com es feia fins ara.
  • Igualment, es permet la possibilitat de reservar hora en línia per al servei d’assessorament esportiu.

  • Ofereix la possibilitat de donar-se d’alta com a abonat a través d’un configurador de quotes que ajuda i facilita el procés.

  • Es poden comprar tiquets en línia, siguin bons 5/10 o entrades. El client, posteriorment, rep un correu electrònic amb el codi d’accés, de manera que pot accedir directament a la instal·lació sense passar per recepció.

  • Cada abonat o client disposa d’una zona privada a través de la qual pot modificar la seva contrasenya d’accés o les seves dades personals, pot gestionar les seves invitacions, les reserves…

  • En aquesta zona privada també es penjaran, en un futur, els informes d’avaluació dels cursos de natació, de manera que ja no s’entregaran en format paper a cada participant sinó que es podran trobar i consultar en aquest espai.

  • Les persones abonades també podran descarregar-se, en el mòbil, els tiquets descompte del Piscina Plus per gaudir d’avantatges i descomptes als establiments que hi participen.

  • Finalment, l’apartat d’ocupació d’espais de les piscines també oferirà una nova imatge i permetrà una informació més precisa i actualitzada. 

Amb aquestes millores, la Piscina de Roses comptarà amb un espai web completament actualitzat, al dia de totes les novetats, com sempre ha estat, amb un nou disseny i preparat per a aquesta interacció en línia amb els seus clients.