La Piscina Municipal de Roses obre tot el mes de setembre en no fer l’aturada tècnica

Obres caldera de biomassa de Roses

No es podrà utilitzar el pàrquing de darrera la Piscina de Roses mentre durin les obres de la instal·lació de la caldera de biomassa

Les obres, però, de la instal·lació de la caldera biomassa no permetrà utilitzar l’aparcament de darrera de la Piscina Municipal durant el mes de setembre

La Piscina Municipal de Roses no farà enguany l’aturada tècnica que anualment porta a terme entre els dies 1 i 10 de setembre, ja que “aprofitant el període de tancament a causa de l’estat d’alarma per la pandèmia vam aprofitar per fer les tasques de manteniment i salubritat que es porta a terme a cada any a la instal·lació”, ha afirmat la regidora de Esports, Vero Medina.
Per tant, la Piscina de Roses restarà oberta tot el mes de setembre amb els horaris habituals

Cal remarcar que les activitats d’agost finalitzaran el dia 28, tant els cursos de natació com el Pack fitness. Durant la setmana del 31 d’agost al 6 de setembre s’oferiran classes virtuals d’spinning i, a partir del dia 7 de setembre, tornarà la programació d’activitats dirigides d’estiu fins a finals de mes.

Per la seva banda, les activitats del curs 2020-21, tant els cursos de natació extraescolars, com les activitats escolars en horari lectiu i la programació de pack fitness de la propera temporada, s’iniciaran a partir del dia 1 d’octubre.

Afectacions al pàrquing de darrera per la instal·lació de la caldera biomassa

Durant el mateix mes setembre, “no es podrà accedir als aparcaments de darrera de la Piscina a causa de les obres d’instal·lació de la xarxa de calor amb biomassa que s’estan executant”, ha desvetllat Vero Medina.

Amb motiu de les obres de la xarxa de calor mitjançant biomassa als edificis de la zona esportiva de Roses, cal tenir en compte que durant el mes de setembre es produiran les següents afectacions i camins alternatius en els accessos:

  • L’aparcament del darrera de la zona esportiva restarà fora de servei, tant a la fase 1 (del 31 d’agost al 13 de setembre) com a la fase 2 (del 14 al 27 de setembre).
  • Els accessos a la Piscina Municipal estaran condicionats:
    • A la fase 1 caldrà accedir per la rampa de davant de la porta principal del Pavelló
    • A la fase 2 s’habilitarà un pas paral·lel a la façana de la Piscina per arribar a la porta principal

Les dates són estimatives i s’adequaran al ritme dels treballs.

El projecte d’instal·lació de la xarxa de calor amb biomassa permetrà un estalvi anual de 174 tones de CO2, una reducció del consum de 767.451 kWh/any de gas, un consum de 267 tones/any d’estella forestal (26,7 ha de bosc gestionat de manera sostenible).