La Piscina Municipal de Roses potencia el Turisme Esportiu

Piscina Municipal de Roses

Piscina Municipal de Roses / Foto: arxiu

Piscina Municipal de Roses
Piscina Municipal de Roses

La Piscina de Roses es convertirà del 23 de març al 3 de maig,  en centre d’entrenament de diferents clubs provinents d’Alemanya, Bèlgica i França. Més de 300 persones de 10 entitats esportives de natació o triatló d’aquests països duran a terme estades esportives a la Vila de Roses i entrenaran, en sessions de matí i/o tarda, a les instal·lacions de la  Piscina Municipal per preparar les seves competicions esportives.

Un dels objectius d’aquesta acció és contribuir a potenciar Roses com a destinació de turisme esportiu. Per aquest motiu, de cara al mes de juliol hi ha també la reserva confirmada d’un altre club belga, i s’està treballant per aconseguir altres participacions. Alguns d’aquests grups europeus ja han estat en anys anteriors fent les seves estades esportives, les quals van valorar molt positivament l’equipament esportiu, en concret, i l’estada a Roses, en general, i per això han volgut repetir l’experiència.

D’altre banda, deastacar que del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, no hi haurà activitats dirigides ni cursos de natació. Així mateix, els dies 29 de març i 1 d’abril les instal·lacions romandran tancades.

Per tant, es recomana als abonats i usuaris de la Piscina que durant aquest període consultin les ocupacions de les piscines, que trobaran a l’enllaç següent: www.piscinaroses.cat