Inici Actualitat La Piscina Municipal de Roses supera la recaptació de l’any passat en...

La Piscina Municipal de Roses supera la recaptació de l’any passat en el ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’

Material del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ que es va posar a la venda a la Piscina Municipal de Roses

Tot i les condicions sanitàries provocades per la pandèmia, els usuaris de la Piscina de Roses van aportar 915 €  Fundació Esclerosi Múltiple (FEM)

El passat dilluns dia 12 de juliol es va celebrar per quinzena vegada a la Piscina Municipal de Roses la campanya solidària “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”. El total de vendes de material de la campanya realitzades al llarg de la setmana ha assolit una recaptació final de 915 €.

“Des de la Piscina Municipal de Roses i en nom de la Fundació Esclerosi Múltiple volem agrair a tota la gent que va donar el seu granet de sorra en la 15ª edició del Mulla’t superant les xifres de l’any passat. És molt important remarcar la situació actual que vivim i tot i així, una vegada més, la solidaritat es veu reflectida a través de l’esport com una gran eina de transformació social i de salut”, ha manifestat la regidora d’Esports de Roses, Vero Medina

Per segon any consecutiu va ser un Mulla’t diferent per les condicions sanitàries provocades per la pandèmia, però el resultat va ser igual d’excepcional. Al llarg de tot el dia es va vendre material Mulla’t i es varen anar recollint donatius. Amb les darreres vendes que s’han fet al llarg de la setmana es va superar fins i tot la xifra aconseguida l’any passat de 885 €.

Exit mobile version