La Piscina Municipal de Roses tornarà a obrir les seves portes el dilluns 30 de novembre

Piscina Municipal de Roses

El dilluns, 30 de novembre, la Piscina de Roses estarà en les millors condicions per a reobrir les seves portes i continuar sent el centre de referència a nivell d’esport i salut, amb totes les condicions de seguretat i confort envers als seus usuaris

A partir del dilluns 30 de novembre es tornarà a obrir la Piscina de Roses, mantenint totes les mesures organitzatives, de protecció i d’higiene que fan d’aquesta instal·lació esportiva Roses un espai segur i confortable per a tothom.

El passat dijous, 19 de novembre, la Generalitat de Catalunya va anunciar el pla de reobertura progressiva de les activitats, que afecta directament a les instal·lacions i activitats esportives. Per tant, durant la setmana entrant es realitzaran les tasques organitzatives d’adaptació als requisits del pla i totes les tasques de manteniment necessàries per posar a punt l’equipament després de tres setmanes sense activitat. Al mateix temps, es durà a terme una desinfecció a fons de tots els espais.

D’aquesta manera, el dilluns, 30 de novembre, la Piscina de Roses estarà en les millors condicions per a reobrir les seves portes i continuar sent el centre de referència a nivell d’esport i salut, amb totes les condicions de seguretat i confort envers als seus usuaris.

Així, els socis i usuaris de les piscines climatitzades tornaran a gaudir d’una aigua de la màxima qualitat i un nivell de desinfecció superior gràcies al tractament UV, un servei de neteja de 110 hores a la setmana complementat amb les tasques que duen a terme els propis monitors i monitores. També es disposarà de material de desinfecció a disposició dels usuaris, unes sales amb ventilació natural que garanteixen la qualitat de l’aire, uns aforaments controlats, així com un espai exterior Gym BOX de màxima seguretat. En definitiva, les millors condicions per a la pràctica esportiva en els moments actuals.

Des de  la Piscina de Roses, recorden també altres mesures que orientades a maximitzar la seguretat i el confort de tothom:

  • Reserva prèvia per a garantir les millors condicions
  • Control de l’aforament, adaptat a cada tram del pla d’obertura
  • Vestidors limitats als usuaris de la zona de piscina, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries
  • Caldrà portar la mascareta posada en tot moment, a excepció de les activitats cardiovasculars en les que pot dificultar la respiració i en les activitats aquàtiques