Suquet de peix de Rose

La Piscina Municipal de Roses va acollir la 7ª edició del Torneig Intersavalment

Torneig Intersavalment
Moment en que l'alcalde de Roses, Josep Mª Martínez, donava la benvinguda als participants

Torneig Intersavalment que va ser organitzat per l’institut Illa de Rodes de Roses i la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme

Aquest passat dilluns, 27 de novembre, es va celebrar a la Piscina Municipal de Roses 7ª edició del Torneig Intersalvament i el IV Catskills en instal·lació aquàtica en una jornada organitzada per l’institut Illa de Rodes i la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme. Al llarg de tot el matí es van succeir les diferents proves, on van participar centres d’arreu de Catalunya que imparteixen els Cicles Formatius de Salvament i Socorrisme.

La jornada reuneix anualment als alumnes de Salvament i Socorrisme de Catalunya que, al llarg de les proves de les competicions, posen en pràctica tot allò après durant el transcurs del cicle. El Torneig Intersalvament va constar de 5 proves: 100m arrossegament de maniquí amb aletes (masculí/femení), 4X25m arrossegament de maniquí (Mixta), 100m combinada de salvament (masculí/femení), 4X50m relleu de combinada (mixta) i 100m supersocorrista Intersalvament (masculí/femení).  

Per la seva banda, la prova Catskills es realitza en equips, on els membres participants són aïllats durant els 30 minuts anteriors a l’inici de la competició per, a continuació, enfrontar-se a la resolució d’un escenari de salvament sense poder comptar amb ajuda externa, en un temps límit de 2 minuts.  

L’esdeveniment va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses i de la Piscina Municipal, així, l’alcalde de Roses, Josep Mª Martínez, el regidor d’Esports i president de PRODER (societat municipal que gestiona la Piscina), Miguel Muñoz, la regidora de Joventut, Ester Navas, i la regidora d’Ensenyament, Yanna Arjona, van participar tant en l’acte de benvinguda com en el lliurament de premis als participants.