La plaça de l’Església s’omplirà de color amb la I Mostra d’artistes locals amateurs de Roses

Mostra artistes locals

La plaça de l’Església de Roses acollirà, el proper dissabte 5 d’octubre,  la I Mostra d’artistes locals amateurs de Roses

Mostra artistes localsLa iniciativa, impulsada des del Pla de Barris de Roses amb la col·laboració de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, vol esdevenir aparador de l’obra i treball d’aquests artistes, alhora que aportar una nova activitat dinamitzadora al nucli de la població.

Al llarg de tot el dia, de 10 a 20 h, una dotzena de pintors amateurs i estudiants de pintura rosincs ompliran la cèntrica plaça de l’Església amb les seves teles i colors. A més d’exposar les seves creacions, també se’ls podrà veure pintar “in situ” les seves noves obres.

L’Ajuntament vol així dotar aquests artistes d’un espai expositiu que els doni l’oportunitat de mostrar el seu treball i tenir un contacte directe amb el públic, alhora que aportar la realització de noves activitats culturals i lúdiques al carrer, que ajudin a dinamitzar socialment i comercialment el nucli de la vila.