La platja d’Empuriabrava acull aquest cap de setmana el Vichy Catalan Volei Tour 2020

Campionat de Catalunya de Vòlei Platja

Es tracta de l’última prova puntuable del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja

Aquest proper cap de setmana la platja d’Empuriabrava acull l’última prova puntuable del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja, el Vichy Catalan Volei Tour 2020, el circuit català de l’especialitat que enguany passarà per cinc poblacions costaneres d’arreu Catalunya, com ara Barcelona, Torredembarra, Vilanova i la Geltrú, Empuriabrava, i finalment Cambrils.

Les inscripcions per participar a Empuriabrava estan obertes fins demà dijous a les 12 del migdia. Com a totes les proves disputades aquest any, i per tal de contribuir en la lluita contra la pandèmia de la COVID-19, la inscripció màxima està limitada a 32 parelles per gènere, a part d’altres mesures de seguretat e higièniques com l’ús obligatori de mascaretes o de gel hidroalcohòlic, així com els protocols específics que s’han establert durant el desenvolupament del campionat.

La competició es distribuirà durant tota la jornada de dissabte i diumenge, dia en que es disputaran les finals previstes a partir de les 17 hores, la femenina, i de les 18 hores, la masculina.

Unes finals que es podran seguir en directe a través del canal Esport3 de Televisió de Catalunya.