La pluja de bona música a càrrec de Rumba Tramuntana i els Che Sudaka inunda les Barraques

Pluja meteorològica i pluja de bona música es va viure a les Barraques de la Festa Major de Roses

Que ganes tenim de que plogui. Als menys així refrescarà una mica. Doncs finalment ahir ho va fer. Però només ho va fer a les Barraques. I no va ser precisament aigua.Va ploure bona música, bona rumba del nostre país a càrrec del grup rosinc Rumba Tramuntana i bona música de fusió interpretada pels Che Sudaka

Primer la pluja de música va començar amb un xirimi, però poc a poc l’aiguat va agafar força i la pluja torrencial va esdevenir quan els integrants de Rumba Tramuntana van decidir versionar alguns cançons de Joaquín Sabina. “El Acabóse”. Molt bons aquests rumberos. Es van posar el públic a la butxaca, no podia ser d’altre manera. Tenen qualitat, són bons i tenen una bona posada d’escena.

Després d’acabar els teloners, la pluja va escampar durant tres quarts d’hora. Els Che Sudaka es van fer esperar. Però va ser sortir els argentins a escena i va tornar a començar a ploure amb força. En aquesta ocasió música de fusió, música de rock barrejada amb altres gèneres. Els rosincs s’ho van passar d’allò més amb aquests “sudakas”, però és que ells també van gaudir de valent. Llegeixen sino el que van posar a la seva pàgina web després d’haver passat per Roses, “mucha gente…unas 1000 personas más o menos…bolo completo…de mas de una hora y media…y estuvo ESPECTACULAR!!!…sin dudas…nuestro mejor bolo en CATALUNYA de toda la historia!!!…el publico estuvo maravilloso…!!!”

Rumba Tramuntana i Che Sudaka van aconseguir posar el cartell de “Complert” a les Barraques.

[flagallery gid=7 name=Gallery]