La pluja fa canviar els plans dels Reis Mags de l’Orient i es farà tot a l’envelat de la Frederic Rahola

Els Reis Mags

Cavalcada dels Reis Mags a Roses

Els parlaments i rebuda dels nens i nenes per part dels Reis Mags passa de la plaça Catalunya a la plaça Frederic Rahola

Els Reis Mags
Cavalcada dels Reis Mags a Roses

La pluja, líquid element imprescindible per viure, està fent la guitza als organitzadors de la Cavalcada de Reis de Roses, el departament de Festes de l’Ajuntament. Un Àrea que enguany presentava novetats en quan a l’arribada de Ses Majestats, l’acte més esperat i important per a la mainada.

Unes novetats que consistien, sobretot, en que el Reis un cop arribessin a l’Ajuntament ja no es mourien de la plaça Catalunya, ja que s’havia instal·lat una carpa amb els trons per rebre a tots els nens i nenes de Roses. Una decisió presa pel regidor de Festes, Francesc Giner, perquè la gent no s’hagués de desplaçar amb els seu fills fins a la Frederic Rahola.

Doncs bé, la meteorologia és la que mana i d’aquesta manera tant els parlaments com la recepció de la mainada es farà a al Frederic Rahola.

Cavalcada de Reis en l’aire

Pel que fa a la Cavalcada de Reis, no se sabrà fins a darrera hora si es portarà a terme o no.

Si plou no cal que la gent s’apropi fins l’Avinguda de Rhode per veure-la.

I si el temps ho permet la Cavalcada s’iniciarà a les 19 hores des de l’Oficina de Turisme i no pas des de la Ciutadella, una altra de les novetats que presenta el departament de Festes en aquest acte, amb el recorregut següent previst:

Oficina de Turisme – Avinguda de Rhode – Avinguda Jaume I – plaça de Frederic Rahola.

Si s’ha de suspendre, els Reis de l’Orient arribaran a la plaça de Frederic Rahola a les 19 hores.