La pluja no va poder amb les Barraques de Roses

Barraques de la Festa Major de Roses 2015

El públic va gaudir a les Barraques de Roses amb la música de Pepet i Marieta

Tot i que ahir va ser una tarda de pluja les Barraques de la Festa Major de Roses va enregistrar la millor assistència de públic

Barraques de la Festa Major de Roses 2015
El públic va gaudir a les Barraques de Roses amb la música de Pepet i Marieta

Sortosament, després de ploure tota la tarda i vespre la pluja quan va arribar la nit es van enretirar. L’ambient era fresc, potser “millor deixar les Barraques per demà, si no plou, però no, anem!” I tots van anar i aquest ambient fredolic a les Barraques es va tornar càlid i festiu, tant que es va enregistrar la millor assistència de públic al recinte firal, “sí pensàvem que avui la gent ho deixaria estar després de la pluja que ha caigut, però que va, està sent el millor dia”, va dir un dels barraquers content que la gent s’animés anar a les Barraques tot i la climatologia.

I els músics d’en Pepet i Marieta es va encarregar de pujar la temperatura amb la seva proposta musical, on van presentar el seu últim disc “La sal de la vida”, i com no, també van cantar la cançó “Corre l’estiu”, el seu millor èxit i coneguda per tothom, ja que va ser la cançó de l’estiu de TV3.

Pepet i Marieta és un grup que actualment no està tenint gaire “bon rotllo” amb el destí. Si el passat mes de juliol va morir el trompetista del grup, Paco Albiol, aquest matí els han donat una altre mala notícia: la mort del sogre d’en Pepet. El nostre més sincer condol.

Barraques de la Festa Major de Roses 2015
La Gossa Sorda va oferir un gran concert a les Barraques de Roses

I d’un grup de valencià a un altre de la mateixa comunitat va ser el que va pujar a l’escenari, La Gossa Sorda.
Sorda pot ser la gossa, però ells tenen una oida per a la música que bé van agrair les més de mil llarg de persones que hi havia a l’1 de la matinada a Barraques.
El 8 músics d’aquest grup que abarca diferents gèneres com el rock, el punk, el reggae i l’ska, tot barrejat amb ritmes de la mediterrània, van oferir un gran espectacle musical fent ballar al respectable.

Un públic que ja no va parar de moure l’esquelet, ja que després d’aquests dos grups van pujar a l’escenari els DJ Septi i DJ Xavi Buixó, que es van encarregar de la marxa musical fins a les 3 de la matinada.

I avui, últim dia de Barraques, és el torn, primer, de la segona edcició del concurs Duel de Guitarres, el qual donarà pas als concerts d’Olvido, Reincidintes i Radical Animal Beat.