La Policia Local de Roses, afectada pel Coronavirus

Coronavirus
Mampara d'emergència que utilitzen els cossos de seguretat

El Govern la Xina impedeix que arribi a la Policia Local de Roses una mampara d’emergència en tancar, pel brot del Coronaviurs, un proveïdor que la subministrava a una empresa de casa nostra

La Policia Local de Roses, com d’altres cossos policials d’arreu, disposa de les que s’anomenen mampares d’emergència, les quals s’utilitzen per salvaguardar la intimitat del cos d’un persona quan succeeix un fet que acaba de manera tràgica, com és el cas, per exemple, d’un ofegat a la platja.

Una mampara de la Policia Municipal de la Vila que, a causa del seu deteriorament, era necessari canviar-la per una de nova. Per aquest motiu, es va contactar amb una empresa nacional, la qual va haver demanar-ho a la Xina, ja que, segons aquesta mateixa empresa, aquest tipus de mampares es fabriquen en aquest país.

Però, arran del brot del Coronavirus una de les últimes accions que han portat a terme el Govern de la Xina ha estat tancar aquesta proveïdora de material impedint que arribi a l’empresa d’aquí, de casa nostra i, per tant, la Policia Local de Roses ha quedat afectada pel Coronavirus.

Una circumstància que el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Plana, s’ha agafat “amb una mica d’humor, ja que podríem dir que, de moment, les dues úniques afectacions del Coronavirus a Catalunya han estat la suspensió del Mobile World Congress a Barcelona i aquesta a Roses.”