La Policia Local de Roses deté un home per cometre un robatori amb força en dos edificis de Santa Margarida

Policia Local de Roses
Porta que va trencar el lladre per entrar a l'interior

Agents de la Policia Local el van enxampar ‘in fraganti’ a un dels pisos, quan estava a punt d’emportar-se una TV

Agents de la Policia Local de Roses van detenir ahir al vespre un home de 42 anys, de nacionalitat senegalesa i veí de Badalona, després de ser enxampat a l’interior d’un immoble amb tot preparat per emportar-se diversos objectes, entre d’ells una TV.

Els fets es van iniciar a mitja tarda quan l’encarregat de la comunitat d’un dels edificis, situat al nº 41 de l’Avinguda Gola de l’Estany de Santa Margarida, va alertar a la Policia Local que havien trencat la porta de vidre de l’entrada i que podia haver una persona a l’interior.

En arribar al lloc, els agents de la Policia Municipal van comprovar que, efectivament, el vidre d’1cm de gruix de la porta d’accés estava trencat, així com el d’una finestra, però que no hi havia cap persona a dins. En canvi, si que localitzen a una persona a l’interior d’un pis de l’edifici nº 49-51 del mateix vial, a la qual li van intervenir un parell de ganivets i el van detenir per un delicte de robatori amb força.

El detingut, que es va ferir en intentar entrar a l’edifici, va ser traslladat en un primer moment al CAP de Roses i seguidament a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, que es va fer càrrec de les diligències.