La Policia Local de Roses identifica el conductor que, ara fa dues setmanes, va fer malbé 3 motos estacionades

Policia Local de Roses

Dues de les tres motos perjudicades per l'accident provocat el passat 26 de maig a l'Avda de Rhode de Roses

El conductor va provocar un accident el passat 26 de maig a l’Avda de Rhode i es va emportar per davant 3 motocicletes

Policia Local de Roses
Dues de les tres motos perjudicades per l’accident provocat el passat 26 de maig a l’Avda de Rhode de Roses

La investigació duta a terme per la Policia Local de Roses ha permès localitzar el vehicle i conductor que el passat 26 de maig van col·lisionar contra tres motocicletes aparcades a l’alçada del número 117 de l’Avinguda de Rhode, davant de l’Hotel Mar y Sol. En el moment de l’accident, on no es produïren danys personals però sí quantiosos danys materials, el conductor es va donar a la fuga del lloc dels fets. La investigació policial ha permès ara la seva identificació.

Els fets van ocórrer la matinada del passat 26 de maig, a les 5.40 h del matí, quan un vehicle va xocar contra una motocicleta que es trobava aparcada a l’estacionament en bateria existent davant de l’Hotel Mar y Sol. El fort impacte rebut provocà que la motocicleta es desplacés al llarg d’uns 10 metres fins topar amb una altra motocicleta aparcada, la qual, en rebre el cop, va caure al seu temps sobre una tercera estacionada al costat.

A l’arribada de la policia el vehicle accidentat havia marxat del lloc dels fets. Els agents van poder testificar la importància dels danys materials (amb una de les motocicletes en estat de sinistre) i van recollir els fragments del cotxe que havien quedat dispersats per terra. Un cop comprovat que cap de les càmeres d’enregistrament de la zona havien gravat l’accident, la policia va iniciar la investigació a partir de les peces del vehicle trobades.

La referència del número de fabricant d’un fragment de l’òptica del vehicle va permetre esbrinar que es tractava d’un turisme marca BMW, mentre que les gestions realitzades amb comerços de recanvis de components automobilístics van determinar també l’any de fabricació i el model.

A partir d’aquestes dades i de la consulta de les bases de dades del parc mòbil de Roses, es van detectar els vehicles que complien aquestes característiques del municipi i es va procedir a la seva localització. El fet que un d’ells presentés un cop que podia correspondre perfectament als efectes de la col·lisió, va motivar que el titular fos citat a declarar i es procedís a un examen exhaustiu del vehicle.

Finalment, la comprovació de què el fragment d’òptica recollida el dia del sinistre encaixava perfectament, juntament a la declaració del propietari del cotxe reconeixent els fets, no va deixar cap mena de dubte sobre l’autoria dels fets, permetent a la Policia Local donar curs al procediment de responsabilitat corresponent.