La Policia Local de Roses renova els seus equips informàtics i la sala de control de les càmeres seguretat

Policia Local de Roses
La Policia Local de Roses ha renovat el seu equipament informàtic i el control de càmeres de seguretat

Una renovació que respon a la continua digitalització que l’Àrea de Seguretat Ciutadana de Roses ha experimentat durant els darrers anys

L’Oficina Tècnica de la Policia Local de Roses ha renovat els equips informàtics i la sala de control de càmeres de les seves dependències. Amb aquesta inversió, l’equipament es modernitza i s’adapta a la important digitalització que l’Àrea de Seguretat Ciutadana ha experimentat durant els darrers anys, amb la incorporació de nous programes que permeten una àmplia connectivitat i ofereixen un servei més ràpid i eficaç.

Aquestes renovacions de l’equipament informàtic i les càmeres de seguretat ips responen a la voluntat “de continuar el procés de modernització i digitalització de la Policia Local. Dotem al cos de les millors eines possibles perquè els professionals puguin treballar en les millors condicions i la ciutadania rebi el millor servei possible”, ha afirmat regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Plana.

La gestió policial a Roses ha experimentat al llarg dels darrers anys una important salt tecnològic, amb l’adquisició de programes informàtics que possibiliten millores com la connexió immediata les 24 hores del dia amb bases de dades d’altres dependències i administracions, realitzar gestions des de qualsevol punt del municipi, o la connexió de les patrulles gràcies a un mòdul de mobilitat que permet traslladar tota la informació i possibilitats d’ús a cotxes patrulla, portàtils i tauletes. Gràcies a aquesta digitalització, les tasques administratives que realitza l’Àrea de Seguretat Ciutadana de Roses, s’han vist simplificades i s’ha reduït considerablement el temps destinat a les tramitacions, fent així més àgil i eficaç el servei.

La renovació d’equips de l’oficina que ha tingut lloc recentment, permet adaptar l’equipament informàtic als nous programaris i aplicacions. Una altra millora implantada ha estat el reforç de l’oficina destinant-hi el personal necessari per mantenir-la oberta els 7 dies de la setmana.

La inversió d’equipament també s’ha fet extensiva a la sala de control de càmeres de les dependències policials. Es donarà resposta així a la implementació de la segona fase del projecte de videovigilància que s’està aplicant a la vila, el qual, gràcies al monitoratge d’accessos i principals vies, permet disposar d’informació actualitzada sobre l’estat del trànsit  i la vialitat les 24 hores del dia, possibilitant una actuació més ràpida i eficaç del serveis policials.