La Processó del Silenci, tornarà a protagonitzar la Setmana Santa de Roses

Processó del Silenci de Roses

El 18 d’abril, Divendres Sant, Roses viurà una nova Processó del Silenci, organitzada per l’Associació Rosinca de Festes, AROFES

Processó del Silenci de RosesDes de ja fa uns dies que es venen desenvolupant els assajos per a la què serà la cinquena edició de la Processó del Silenci de Roses, que envairà, com l’any passat, els carrers de la Vila de persones, devotes o no, per seguir la desfilada religiosa
Més de 300 rosincs participaran com a Manaies, Tamboriners i Costalers de les respectives Germandats com la de Jesús el Natzarè, la de la Dolorosa, la del Crist de la Columna, o la de Sant Crist, entre d’altres, les quals estan portant a terme els preparatius amb la finalitat que la cercavila religiosa de Divendres Sant surti a la perfecció.

Una Processó que els portarà pels carrers de Roses amb un recorregut, que s’iniciarà, a les 21 hores a la plaça de l’Esglèsia per enllaçar amb el carrer Puig Rom fins a l’Avinguda Jaume I. D’aquí, es continuarà fins a l’Avinguda Montserrat, passant per la plaça Llevant per agafar el carrer Nou. Tot seguit s’enllaçarà la Rambla Riera Ginjolers per acabar la desfilada religiosa al mateix punt que el de sortida,  la plaça de l’Església.

Participació oberta a tothom

La participació a la Processó del Silenci és oberta a tothom i els interessats en participar en aquesta tradició religiosa recuperada ara fa 5 anys per l’Associació Rosinca de Festes, AROFES, encara ho poden fer anant-hi a la sessió d’assajos que es porta a terme els dilluns, dijous i divendres de 20 a 22 hores a l’envelat de la plaça Frederic Rahola.