La programació que Roses ofereix al jovent de la Vila per aquest nou curs destaca per la seva diversitat i qualitat de continguts

CAR Jove

El dinamitzador juvenil, Jordi Abadal, repartint la programació del CAR Jove entre els estudiants de Secundària

L’Àrea de Joventut des del CAR Roses, ofereix cursos, activitats i serveis a l’alçada d’una capital de província

CAR Jove
El dinamitzador juvenil, Jordi Abadal, repartint la programació del CAR Jove entre els estudiants de Secundària

Les coses s’han de reconèixer quan són una evidència. I a Roses d’evidència hi ha una i ben real. Es tracta de la programació que l’Ajuntament de Roses ofereix al jovent de la Vila a través del CAR Jove.

El dinamitzador juvenil del CAR Jove, Jordi Abadal, sota la tutela de l’Àrea de Joventut, ha preparat “sempre amb les propostes que es fan arribar els mateixos joves”, una programació que destaca per la seva diversitat i qualitat de continguts, i que es realitza amb un objectiu molt clar, “oferir a tots els joves de Roses la possibilitat de realitzar una activitat fora del seu horari lectiu del curs escolar. Sabem que hi ha joves que tenen el seu temps ocupat i ens sembla magnífic, però hi ha d’altres que no, que possiblement es queden el cap de setmana a casa perquè no tenen o no saben que fer, i presentem una programació molt variada per arribar al major nombre  de joves possible”, ha manifestat Abadal, el qual porta durant la setmana presentant pels instituts de la Vila, mitjançant un fulletó, la programació del CAR Jove per al curs 2018-19 als joves estudiants.

Aquesta nova programació del CAR Jove es presenta en  grans blocs: Cursos, Activitats, Serveis i la novetat dels “Dilluns Temàtics, que són cursos de curta durada, i que cada més aniran variant”, ha desvetllat Abadal. Uns cursos que en alguns d’ells comptaran amb la col·laboració de Càritas Roses.

Entre els cursos estan els tradicionals de guitarra, però també hi ha de nous com són el de Creació de Curtmetratges, el de Dansa Inclusiva i el de Tècniques de Relaxació (vegeu programació clicant a l’enllaç de sota).

I parlant de novetats, cal destacar dos dins les Activitats  la d’Influencer Zone a les xarxes socials, la de joc de rol En Viu.
Cal destacar dues novetats de l’any passat que tindran continuïtat enguany degut a la seva acceptació: Esplai Jove i l’Altra nit, “una proposta d’oci nocturn alternatiu que ha triomfat entre els joves, passant de ser una prova pilot a una activitat consolidada”, ha destacat la regidors de Joventut, Anna Jorquera.

En definitiva, una programació dirigida als joves de Rosesmolt diversa i de qualitat pel que fa al seu contingut.

Les preinscripcions per als cursos i talles es poden fer ja al CAR fins al 28 de setembre, i les inscripcions es realitzaran a través del portal web inscripcions.roses.cat de l’1 al 7 d’octubre.