La Quina de Nadal de l’A.E. Roses continua avui després d’un ple gairebé absolut diumenge passat

1ª Quina de Nadal de l'A.E. Roses

L'envelat de la plaça Frederic Rahola, diumenge passat, durant la 1ª Quina de Nadal de l'A.E. Roses

El primer dia de Quina de Nadal a Roses va emplenar l’envelat de la Frederic Rahola

1ª Quina de Nadal de l'A.E. Roses
L’envelat de la plaça Frederic Rahola, diumenge passat, durant la 1ª Quina de Nadal de l’A.E. Roses

El primer dia de la Quina de Nadal de l’A.E. Roses va fer ple. La gent tenia ganes de quina, o bé, si més no, ganes d’emportar-se un bon pernil cap a casa, i es va dirigir a l’envelat de la plaça Frederic Rahola a veure si tocava. I, gairebé, van emplenar, “estem molt contents de les arrancades de les quines dels últims tres anys, però també dels dies següents, ja que des que vam canviar un xic la filosofia, és a dir, des que utilitzem les noves tecnologies, vam canviar la tipologia dels premis i, en definitiva, el model de la quina, la resposta de la gent ha estat molt bona”, va afirmar el president de l’A.E. Roses, Sergi López.

Una quina que es va iniciar un xic tard a causa de que no tots el números es veien a la pantalla. Coses de la informàtica. Però bé, si un club totpoderós com el Real Madrid pot cometre errades com ha estat en el cas de l’alineació indeguda de Cherysev, no pot cometre-les un club humil com l’Agrupació Esportiva Roses? Doncs sí, pot.

Un problema que es va solucionar en cinc minuts per a que el respectable, ara sí, pogués jugar al joc més tradicional per aquestes dates, i que segons López, “l’usuari de la Quina de Nadal de Roses ja no és del perfil d’abans, ja que ara hi ha molta gent jove i molt de francès, sobretot de la part de Perpinyà, d’on els hi agrada molt jugar a la quina”.

Avui, 8 de desembre, es portarà a terme la segona Quina d’aquesta època de Nadal. S’iniciarà, si no succeeix cap problema a les 18:30 hores, tot i que les portes de l’envelat s’obriran a les 6 de la tarda.

Les properes Quines de Nadal de l’A.E. Roses se celebraran els següents dies:

  • Diumenge 13 de desembre
  • Diiumenge 20 de desembre. Quina infantil amb xocolatada gratis
  • Diivendre 25 de desembre
  • Diissabte 26 de desembre
  • Divendres 1 de gener
  • Diumenge 3 de gener
  • Dimecres 6 de gener