La Quina infantil de Roses “és el relleu generacional a la Vila d’aquest joc típic de Nadal”

Quina infantil A.E. Roses

La mainada va ser la protagonista absoluta de la 6ª Quina de Nadal de l’A.E. Roses

Quina infantil A.E. Roses
La mainada va ser la protagonista absoluta de la Quina infantil de Roses, ja que la van cantar i la van jugar

No només van jugar sinó que els nens del futbol base de l’A.E. Roses van ser els encarregats de cantar les quines. I tot té el seu motiu. I en aquest cas és que a l’igual que l’Agrupació Esportiva Roses fa amb el futbol, tenint equips de base que amb el pas dels anys formaran part del primer equip, ho vol portar a terme amb les Quines de Nadal que organitza cada any.

És a dir, que la Quina de Infantil de l’A.E. Roses, que diumenge passat va viure la seva 6ª edició, “és una crida a que la mainada del club continuï  amb aquesta tradició, és la millor manera de fomentar el relleu generacional, inculcar-les el sentit, els significat de la Quina, perquè si no es fa no tindran interès en futur no ja per assistir-hi, sinó per organitzar-la”, va manifestar el president de l’entitat esportiva, Sergi López.

I en la sisena edició de la Quina Infantil de Nadal de Roses, a l’igual que en les anteriors, els principals premis que se’n van emportar els nens i nenes assistents, van ser joguines de tota mena, destacant que un d’ells, o ella, va ser l’afortunat de guanyar la PS4, el regal que hi havia previst per l’última quina extra.